Πώς θα ήταν το Volkswagen Golf σε έκδοση pick-up;

Πώς θα ήταν το Volkswagen Golf σε έκδοση pick-up;

Μια ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα μας δείχνει ένα υποθετικό VW Golf Alltrack με καρότσα!

Πριν από λίγες μέρες, η Volkswagen παρουσίασε επίσημα την πιο πρακτική και περιπετειώδη έκδοση Alltrack του Golf VIII, η οποία έδωσε έμπνευση στον σχεδιαστή Kleber Silva (KDesign AG) από τη Βραζιλία ώστε να δημιουργήσει ένα υποθετικό pick-up βασισμένο στο δημοφιλές μικρομεσαίο.

Το αγροτικό Golf, έχει ακόμα μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, ελαστικά πιο κατάληλα για κίνηση εκτός δρόμου, τετραγωνισμένους θόλους με πλαστικά προστατευτικά, μπάρες οροφής, διαφορετικά μαρσπιέ, μακρύτερο μεταξόνιο και φυσικά μια καρότσα στο πίσω μέρος. Παρόλα αυτά διατηρεί την πενταθέσια καμπίνα με τέσσερις πόρτες και ολόκληρη τη μάσκα από το Golf Alltrack που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις Golf χάρη στο νέο προφυλακτήρα και τις ποδιές ενώ εξοπλίζεται και με σύστημα τετρακίνησης 4Motion.

Φυσικά, ένα Golf pick-up είναι εκτός των σχεδίων της Volkswagen οπότε μην περιμένετε να δείτε κάτι αντίστοιχο στο δρόμο - εκτός αν κάποιος επιδέξιος τεχνίτης αποφασίσει να κάνει μια αντίστοιχη μετατροπή.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες εταιρείες βέβαια, είναι γεγονός πως τα pick-up βασισμένα σε αυτοφερόμενο σασί δεν έχουν εξαφανιστεί από το χάρτη, καθώς υπάρχει το FIAT Strada για τις αγορές της Λατινικής Αμερικής ενώ η Ford ετοιμάζει ένα pick-up βασισμένο στο πλαίσιο των Focus/Kuga/Bronco Sport που θα ονομάζεται Maverick.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube