Ποιες BMW επέλεξαν οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης;

Ποιες BMW επέλεξαν οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης;

Η BMW, σε συνέχεια της χορηγικής της συνεργασίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, παρέδωσε και φέτος στους αστέρες των Γκαλάκτικος τα αυτοκίνητά τους.

BMW Real Madrid

BMW και Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζουν και φέτος τη συνεργασία τους, με τους Βαυαρούς να προσφέρουν στους αθλητές των Μερένχες τα ολοκαίνουρια αυτοκίνητά τους. Ποιο αμάξι της γερμανικής φίρμας είχε την τιμητική του;

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ, ανεξάρτητα με το πιο αυτοκίνητο βρίσκεται στο γκαράζ τους, θα πρέπει να οδηγούν ένα από τα προσφερόμενα μοντέλα της premium γερμανικής φίρμας στις επίσημες εκδηλώσεις που αφορούν τον σύλλογο. Κλήθηκαν λοιπόν να επιλέξουν ανάμεσα στις BMW i4, i7, iX και XM.

H BMW σε μία εκδήλωση που πραγματοποίθηκε στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, παρέδωσε στους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης τα νέα τους αυτοκίνητα

BMW XM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: BMW XM

Ας ξεκινήσουμε με τον Jude Bellingham. O Άγγλος μέσος της Ρεάλ, έχοντας κάνει μία φανταστική εκκίνηση στη σεζόν (έχει φτάσει ήδη τα 10 γκολ) διάλεξε το ακριβότερο αυτοκίνητο από όλα. Την BMW XM, των 653 PS και των 177.000 ευρώ (τιμή Ισπανίας). Το παράδειγμα του Bellingham ακολούθησε και ο Βραζιλιάνος στόπερ, Rodrygo, ο Dani Carvajal, αλλά και το δίδυμο των τερματοφυλάκων, Thibaut Courtois και Kepa Arrizabalaga.

Εκτός από τους 653 PS που αναφέραμε πριν, ο V8 που βρίσκεται κάτω από το καπό της BMW XM παράγει 800 Nm ροπής, με το 0-100 km/h από στάση να έρχεται σε 4,1”. Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να κινηθούν αμιγώς ηλεκτρικά, για περίπου 50 km, χάρη στη μπαταρία χωρητικότητας 25,7 kWh.

Άλλοι επτά αθλητές των Ισπανών, μεταξύ των οποίων ο Vinicius Jr, ο Lucas Vazquez και ο προπονητής, Carlo Ancelotti πρόσθεσαν στη συλλογή τους την BMW i4, στην έκδοση i4 M50 Gran Coupé, με τους 536 PS και τα 795 Nm ροπής. Η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 3,3” (0,8” πιο γρήγορα σε σχέση με την XM).

BMW i4

H επόμενη επτάδα παιχτών, μεταξύ των οποίων ο Κροάτης αρτίστας που ακούει στο όνομα Luca Modric και ο Αυστριακός David Alaba διάλεξαν για τις μετακινήσεις τους την BMW iX, με τους 523 PS και τα 765 Nm ροπής. Ολοκληρώνει το 0-100 km/h σε 4,1” με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 200 km/h.

Όσον αφορά την BMW i7, επιλέχτηκε από τον Ισπανό αμυντικό Nacho και των πρόεδρο των Μαδριλένων, Florentino Perez. Οι δύο ηλεκτροκινητήρες της αποδίδουν συνολικά 544 PS και 745 Nm ροπής. Το αυτόματο κιβώτιο μίας ταχύτητας και το σύστημα xDrive μεταφέρουν την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, με το 0-100 km/h να έρχεται σε 4,5 δευτερόλεπτα.

BMW iX

Αυτό που βλέπουμε πάντως είναι πως η Ρεάλ επιμένει γερμανικά. Πριν υπογράψει τη χορηγική της συμφωνία με τους Βαυαρούς, τον Ιούλιο του 2022, ολοκλήρωσε την 19χρονη(!) συνεργασία της με την Audi.

Αναλυτικά η λίστα με τις προτιμήσεις όλων των ποδοσφαιριστών της Ρεάλ Μαδρίτης:

Thibaut Courtois: BMW XM
Kepa Arrizabalaga: BMW XM
Andriy Lunin: BMW iX xDrive50
Eder Militao: BMW i4 M50
David Alaba: BMW iX xDrive50
Nacho Fernández: BMW i7 xDrive60
Dani Carvajal: BMW XM
Lucas Vázquez: BMW i4 M50
Fran García: BMW i4 M50
Antonio Rüdiger: BMW iX xDrive50
Ferland Mendy: BMW i4 M50
Jude Bellingham: BMW XM
Toni Kroos: BMW iX xDrive50
Luca Modric iXM60
Eduardo Camavinga: BMW i4 M50
Fede Valverde: BMW iX xDrive50
Aurelien Tchouameni: BMW i4 eDrive35
Dani Ceballos: BMW XM
Arda Güler: BMW XM
Vinicius: BMW i4 M50
Rodrygo: BMW XM
Joselu: BMW XM
Brahim Díaz: BMW iX xDrive50
Carlo Ancelotti: BMW i4 M50

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube