Περισσότερο iPhone στο αυτοκίνητο

Περισσότερο iPhone στο αυτοκίνητο

Οι οδηγοί θα μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε Maps και Siri μέσω του συστήματος πολυμέσων του αυτοκινήτου.

Οι κάτοχοι iPhone θα μπορούν στο εγγύς μέλλον να χρησιμοποιούν το Maps app και το toοl αναγνώρισης φωνής Siri μέσω του συστήματος πολυμέσων του αυτοκινήτου τους. Όπως έγινε γνωστό, η Apple κάνει αυτή τη στιγμή συζητήσεις με κατασκευάστριες εταιρείες σχετικά με την ενσωμάτωση του λειτουργικού συστήματος της επόμενης γενιάς του iPhone στο σύστημα πολυμέσων των αυτοκινήτων τους.

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες του iOS7 –που είναι προγραμματισμένο να λανσαριστεί τον Ιούνιο- θα μπορούν να συνδέσουν το iPhone με το αυτοκίνητο και να ανεβάσουν μια βελτιωμένη, ανασχεδιασμένη έκδοση των Apple Maps στο σύστημα πολυμέσων. Επίσης, και καθώς θα μπορούν να χρησιμοποιούν τη λειτουργία της εφαρμογής sat-nav, θα μπορούν να την ελέγχουν μέσω Siri.

Η Apple ανακοίνωσε τον προηγούμενο χρόνο ότι συνεργάστηκε με τις Audi, BMW, Chrysler, Honda, General Motors, Jaguar, Land Rover, Mercedes και Toyota για να ενσωματώσει το λογισμικό αναγνώρισης φωνής που διαθέτει με τα χειριστήρια του αυτοκινήτου μέσω μιας εφαρμογής που ονομάζεται Eyes Free.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube