Παιδικό καροτσάκι GTI από τη Volkswagen [video]

Παιδικό καροτσάκι GTI από τη Volkswagen [video]

Ακόμα κι αν ο μπαμπάς δεν οδηγεί Volkswagen Golf GTI, ο γιός μπορεί να μετακινείται με στιλ, μέσα σε ένα καροτσάκι GTI.

Η Volkswagen αποφάσισε να ενσωματώσει το στιλ και τον χαρακτήρα του εμβληματικού Golf GTI και σε ένα όχημα το οποίο μπορεί να χρησιμοποιείται από βρέφη.
 
Έτσι, το αρκτικόλεξο που όρισε ολόκληρη την κατηγορία, τώρα περιγράφει και ένα παιδικό καροτσάκι. Η συγγένεια είναι ξεκάθαρη σε επίπεδο εμφάνισης, με το καρότσι να διαθέτει καρό ύφασμα, αντίστοιχο με εκείνο των καθισμάτων του Golf GTI, κόκκινες ραφές, ένα κυψελωτό πλέγμα στο πλάι που θυμίζει τη μάσκα του αυτοκινήτου και εντυπωσιακές ζάντες που παραπέμπουν στις κανονικές. Ο σκελετός είναι αλουμινένιος και ξεχωρίζει χάρη στο κόκκινο χρώμα του, που κάνει και την απαραίτητη αντίθεση με το μαύρο της υπόλοιπης κατασκευής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Crash-test σε καρότσι σουπερμάρκετ με 120 km/h! [video]

Το καροτσάκι GTI μπορεί να διαμορφωθεί σε πορτ-μπεμπέ, για βρέφη, αλλά και σε… σπορ όχημα, για μεγαλύτερα παιδιά. Το μήκος του είναι 88-94 cm, και το ύψος 64-66 cm, αναλόγως έκδοσης, ενώ το βάρος του δεν ξεπερνά τα 5,4 kg. Το όχημα διαθέτει μεταξύ άλλων κλείδωμα εμπρός τροχών στη θέση της ευθείας και ρυθμιζόμενη ανάρτηση σε δύο θέσεις: Σκληρή και μαλακή. Για τη μεταφορά του, διπλώνεται και χωράει χωρίς πρόβλημα, πού αλλού, στο πορτ-μπαγκάζ ενός Golf. Ιδανικά, ενός Golf GTI.

Το GTI των βρεφών κατασκευάζεται στη Γερμανία από την εταιρία Knorr-Baby, και διατίθεται ως επίσημο αξεσουάρ μέσα από το δίκτυο της Volkswagen, με την τιμή του να ξεπερνά για λίγο τα €1.100, στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube