Όλες οι εκδόσεις της Lamborghini Huracan ντριφτάρουν σε αυτό το video

Όλες οι εκδόσεις της Lamborghini Huracan ντριφτάρουν σε αυτό το video

Δεν έχει σημασία σε πόσους τροχούς μεταδίδεται η κίνηση. Σε αυτό το επικό video βλέπουμε όλες οι εκδόσεις της Lamborghini Huracan να ντριφτάρουν.

Τα διαφημιστικά σποτ των συνηθισμένων αυτοκινήτων είναι πολύ… καθώς πρέπει. Αλλά οι Lamborghini δεν είναι συνηθισμένα αυτοκίνητα. Με την παρουσίαση της πισωκίνητης Spyder, η Lamborghini Huracan διατίθεται πλέον σε τέσσερις εκδόσεις. Και εδώ τις βλέπουμε όλες να ντριφτάρουν.

Δείτε ακόμη Δοκιμάζουμε την πισωκίνητη Lamborghini Huracan LP580-2 [video]

Τόσο η ισχυρότερη τετρακίνητη LP610-4 όσο και η πισωκίνητη LP580-2 διατίθενται με κουπέ και ανοιχτό Spyder αμάξωμα. Μάλιστα, ειδικά για την περίπτωση της ανοιχτής πισωκίνητης η Lamborghini επέλεξε ένα συναισθηματικό όνομα από τους ψυχρούς αριθμούς. Έτσι αντί για το 580-2 ονομάζεται Huracan rear-wheel drive Spyder”. Η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Los Angeles.

Για να είμαστε πιο σαφείς, θα πρέπει να συμπληρώσουμε στον υπότιτλο την διευκρίνιση «για την ώρα». Εδώ βλέπουμε όλες τις εκδόσεις της Huracan, για την ώρα. Γιατί η Superleggera είναι προ των πυλών. Την έχουμε δει πρόσφατα σε δοκιμές στο Nurburgring, με τους κατασκόπους να αναφέρουν ότι τα πρωτότυπα κινούνταν σε πολύ γρήγορο ρυθμό και ότι η Lamborghini κυνηγά ένα εντυπωσιακό ρεκόρ το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στο λανσάρισμα του μοντέλου

Πηγή Autoevolution

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube