Νέα Lamborghini αλλά ποια;

Νέα Lamborghini αλλά ποια;

Η Lamborghini δεν θα έχει επίσημη παρουσία στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Los Angeles, που διεξάγεται αυτό το μήνα, εντούτοις θα παρουσιάσει ένα νέο αυτοκίνητο στο L.A.

Εκμεταλλευόμενη την έντονη παρουσία των Μέσων του Ειδικού Τύπου στην Πόλη των Αγγέλων, η Lamborghini ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει μια «ειδική αποκάλυψη σε μια ιδιωτική οικία στα περίχωρα της πόλης, ακριβώς την παραμονή των εγκαινίων της Έκθεσης.

Το ποιο θα είναι το νέο μοντέλο παραμένει ακόμα μυστήριο. Σύμφωνα με την Lamborghini «θα είναι η παγκόσμια πρεμιέρα μια νέας φιλοσοφίας που ξεπηδά από την Sant’Agata Bolognese». Έτσι τουλάχιστον γράφει στις προσκλήσεις που έχουν λάβει επιλεγμένα μέσα. Επίσης περιγράφει το νέο, μυστηριώδες μοντέλο ως «το διεθνές ντεμπούτο ανόθευτης, ισχυρής ιπποδύναμης». Αυτή είναι ίσως μια ένδειξη ότι θα παρουσιαστεί  μια πολύ πιο ισχυρή Huracan.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Οδηγούμε τις Lamborghini Huracán LP610-4 & LP580-2

Στην υπόθεση αυτή συνηγορούν και οι πρόσφατες θεάσεις μιας καμουφλαρισμένης πιο ισχυρής baby Lambo, στην πίστα του Νürburgring. Επιπλέον πολύ πρόσφατα η Lamborghini κατοχύρωσε το όνομα Huracan Performante. To Performante ήταν και το όνομα που χρησιμοποίησε για την Gallardo Spyder των 570 PS.

Εξίσου πιθανόν είναι η Lamborghini να παρουσιάσει τη Huracan Superleggera αυτό το μήνα στο L.A και να «φυλάξει» την επίσημη παρουσίαση της Huracan Spyder Performante για την Έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2017. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα το νέο μοντέλο να είναι το επίσης αναμενόμενο SUV, Urus ή μια ανανεωμένη Aventador.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Οδηγούμε τη Lamborghini Gallardo Spyder LP570-4 Performante

Θα ξέρουμε σίγουρα σε δύο εβδομάδες από τώρα, οπότε και θα επανέλθουμε με πλήρες ρεπορτάζ και φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube