Η υπό εξέλιξη Huracán Superleggera πετάει στο Nürburgring [video]

Η υπό εξέλιξη Huracán Superleggera πετάει στο Nürburgring [video]

Η κορυφαία έκδοση της Lamborghini Huracan δοκιμάζεται στο 'Ring για να κάνει ντεμπούτο, πιθανότατα, στο Σαλόνι της Γενεύης τον Μάρτιο.

Το μόνο που δεν λείπει από την Lamborghini Huracán είναι η δύναμη. Παρόλα αυτά, όπως και με την Gallardo, οι σκληροπυρηνικές εκδόσεις Superleggera έχουν γίνει παράδοση για τη μάρκα.

Έχουμε δει αρκετές φορές καμουφλαρισμένες Huracán με διάφορα αεροδυναμικά βοηθήματα και διαφορετική διάταξη εξατμίσεων να δοκιμάζονται, τόσο στην περιοχή γύρω από το εργοστάσιο της Bologna όσο και στο Nürburgring. Η τελευταία φορά που την είδαμε στην Πράσινη Κόλαση ήταν τον Ιούνιο, και φαίνεται πως επέστρεψε τις τελευταίες εβδομάδες. Για να συγκεντρώσουν οι μηχανικοί μερικά ακόμη δεδομένα. Και οι κατάσκοποι μερικές ακόμη φωτογραφίες και video.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τις Lamborghini Huracán LP610-4 και LP580-2

Το αυτοκίνητο μοιάζει φυσικά στο φυσικό του περιβάλλον. Ο εμπρός προφυλακτήρας είναι πιο αιχμηρός, με έναν καινούριο αεραγωγό στο κεντρικό τμήμα που φαίνεται να οδηγεί τη ροή του αέρα κάτω από το επίπεδο πάτωμα. Ο τρόπος που σχηματίζονται οι πλευρικοί αεραγωγοί δείχνει σαν μια εμπρός πτέρυγα, ενσωματωμένη στον προφυλακτήρα. Το ίδιο μοτίβο είδαμε και στην Aventador facelift που επίσης εντοπίστηκε πρόσφατα σε δοκιμές. Στο πίσω μέρος η κλασική σε όλες τις Superleggera σταθερή αεροτομή βγάζει μάτι.

 Λεπτομέρειες δεν έχουν διαρρεύσει για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά δεν αναμένονται αλλαγές σε βασικά μηχανικά μέρη. Με αναπρογραμματισμό εγκεφάλου και διαφορετική εξαγωγή, ο V10 των 610 ίππων αναμένεται να βγάλει επιπλέον 20-40 άλογα. Και με την χρήση περισσότερου ανθρακονήματος, να εξοικονομηθούν περίπου 50 κιλά. Ο ήχος θα είναι ακόμη πιο άγριος, και ειλικρινά έχοντας ακούσει το ανατριχιαστικό ουρλιαχτό της LP610-4, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πως θα ακούγεται το τέρας.

[Πηγή AutoevolutionR&T

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube