"Όχι" στα SUV από τον CEO της Bugatti

"Όχι" στα SUV από τον CEO της Bugatti

Ο Stephan Winkelmann διαψεύδει τις φήμες για SUV αλλά μας προετοιμάζει για νέο μοντέλο μέσα στο 2019

Στα πλαίσια της 110ης επετείου από την ίδρυση της Bugatti, ο CEO της γαλλικής φίρμας Stephan Winkelmann διέψευσε τις φήμες που ήθελαν την εταιρεία να ετοιμάζει μοντέλο SUV, όμως αποκάλυψε πως μέσα στο 2019 θα έχουμε "μερικές εκπλήξεις".

Όπως είπε ο Winkelmann: "Δεν  θα υπάρξει SUV από την Bugatti. Ένα SUV δεν θα ήταν αντάξιο του σήματος και της ιστορίας της φίρμας". 

Ο ισχυρός άντρας της Bugatti και πρώην CEO της Lamborghini, αποκάλυψε επίσης πως μέσα στο 2019 θα παρουσιαστούν νέα μοντέλα ενώ θα πραγματοποιηθεί και περιοδεία στη μνήμη του Ettore Bugatti.

Bugatti Divo

Πιθανότατα αυτό σημαίνει πως θα δούμε μια νέα ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής της Chiron, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με την Bugatti Divo του 2018, της οποίας οι 40 μονάδες έχουν ήδη εξαντληθεί, παρά την τιμή των €5 εκατομμυρίων. Η παραγωγή της Divo θα ξεκινήσει μέσα στο 2019 ενώ οι παραδόσεις των μοντέλων στους τυχερούς ιδιοκτήτες θα γίνουν το 2020.

Όσον αφορά την Chiron, 76 μοντέλα βγήκαν από το εργοστάσιο του Molsheim μέσα στο 2018, ενώ η λίστα αναμονής φτάνει μέχρι τα τέλη του 2021.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Bugatti Divo, το υπεραυτοκίνητο! [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube