Ο Luka Dončić δωρίζει ηλεκτρικά ποδήλατα σε όλη την ομάδα

Ο Luka Dončić δωρίζει ηλεκτρικά ποδήλατα σε όλη την ομάδα

Στοπ τα θηριώδη SUV, ας ερχόμαστε όλοι στο γήπεδο με ηλεκτρικό ποδήλατο, λέει ο Luka Dončić των Dallas Mavericks.

Luka Dončić

Οι μπασκετμπολίστες του NBA είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές παγκοσμίως. Τους έχουμε δει να καταφτάνουν στο γήπεδο για να προπονηθούν ή την ημέρα του αγώνα με τα θηριώδη SUV και τα σπορ αυτοκίνητά τους. Αλλά ο Luka Dončić θέλει να αλλάξει αυτή την αντιοικολογική συνήθεια.

Πρόσφατα είχαμε ένα αφιέρωμα στα οχήματα που οδηγούν οι αστέρες της καλαθοσφαίρισης. Οι περισσότεροι, μαζί κι ο Σλοβένος Luka Dončić, επιλέγουν τη Lamborghini Urus για καθημερινό τους όχημα μετακίνησης.

Πώς να τους κατηγορήσεις; Σε μια τρυφερή ηλικία, με όλο τον πλανήτη στα πόδια τους και τις τσέπες τους ξεχειλισμένες, ένα SUV από την Ιταλία φαντάζει η ιδανική απάντηση

Μερικοί τολμούν να μπουν και σε πιο χαμηλά μοντέλα, αλλά τη στιγμή που οι περισσότεροι είναι δίμετροι και βάλε, η Urus φαντάζει η προφανής επιλογή. Όπως άλλωστε κι η Ferrari Purosangue κι η Aston Martin DBX των 707 PS.

Luka Dončić

Αλλά γιατί να μην υπάρχει κάτι πιο οικολογικό για τις καθημερινές μετακινήσεις των παικτών; Για τα φετινά Χριστούγεννα, ο σούπερ σταρ των Dallas Mavericks Luka Dončić έκανε δώρο σε ολόκληρη την ομάδα, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού, ηλεκτρικά ποδήλατα Mercedes-EQ.

Στο βίντεο φαίνονται οι παίκτες και το προσωπικό να παραλαμβάνουν τα ηλεκτρικά τους ποδήλατα με το χαμόγελο στα χείλη. Λες κι είναι το πρώτο τους ποδήλατο.

 

 

«Μπαίνεις μες στην αίθουσα κι υπάρχουν τόσα ποδήλατα στη σειρά», δήλωσε ο Dante Exum. Σίγουρα τον θυμάστε από τα περσινά play-off, ήταν παίκτης της Παρτιζάν και του έκανε τη δολοφονική λαβή ο Guerschon Yabusele της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα δώρα παρουσιάστηκαν στην ομάδα πριν από έναν αγώνα με τους San Antonio Spurs στις 23 Δεκεμβρίου κι όλοι ανυπομονούσαν να οδηγήσουν τα ποδήλατά τους.

Luka Dončić

Για την ιστορία, ο Luka Dončić σκόραρε 41 πόντους κι οι Dallas κέρδισαν το παιχνίδι, σίγουρα τροφοδοτούμενοι από τον ενθουσιασμό του νέου τους e-bike.

Μένει να δούμε αν η κίνηση του Σλοβένου θα βρει ανταπόκριση και θα αρχίσουν οι συμπαίκτες του, αλλά κι ο ίδιος, να μετακινούνται με τα δίτροχά τους. Ή αν θα παραμείνει μια κίνηση εντυπωσιασμού. Θυμίζουμε ότι πέρσι είχε κάνει δώρο ηλεκτρικά πατίνια.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube