Ο David Beckham κάνει donuts με την Maserati Levante Trofeo [video]

Ο David Beckham κάνει donuts με την Maserati Levante Trofeo [video]

Το νέο πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της Maserati.

Η Maserati ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον διάσημο πρώην ποδοσφαιριστή David Beckham δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο οποίο οδηγεί την κορυφαία Maserati Levante Trofeo.

Στο διαφημιστικό σποτ διάρκειας ενός λεπτού, ο Beckham φαίνεται να ακούει το πρόγραμμα της ημέρας από τον ψηφιακό βοηθό του ενώ παράλληλα κάνει donuts μέσα στη Levante Trofeo που φορά Twin Turbo V8 κινητήρα 3,8 λίτρων με 590 PS. Λέγεται μάλιστα πως ο Βρετανός έκανε μόνος του τα stunts υπό την καθοδήγηση ειδικών.

Ο David Beckham αναφέρεται ως μια εμβληματική φιγούρα στον παγκόσμιο αθλητισμό που δραστηριοποιείται στον χώρο των επιχειρήσεων, είναι ίνδαλμα στο χώρο της μόδας και έχει αξιοσημείωτο φιλανθρωπικό έργο. Τώρα γίνεται ο νέος πρέσβης της Maserati, ως πρωταγωνιστής στη νέα της καμπάνια που σηματοδοτεί τη νέα της εποχή.

Ο ίδιος δήλωσε:«Είναι συναρπαστικό για εμένα που ξεκινώ τη συνεργασία μου με την Maserati, μια εμβληματική ιταλική φίρμα που όπως και εγώ θαυμάζει την καινοτομία και το design. Ανυπομονώ να δουλέψω με την Μασερατι σε μια τόσο σημαντική στιγμή στην ιστορία της, συνεχίζοντας την ανάπτυξή της σε παγκόσμια κλίμακα»:

[Πηγή: Maserati]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube