Νέο σήμα για τα μοντέλα «Turbo» της Porsche

Νέο σήμα για τα μοντέλα «Turbo» της Porsche

Στην απόφαση να διαχωρίσει τα Turbo μοντέλα της προχώρησε η Porsche, προσφέροντάς του ένα διαφορετικό σήμα, με την ονομασία «Turbonite».

Porsche Turbonite

Και εγένετο το Turbonine, το νέο σήμα των Turbo μοντέλων της Porsche, το οποίο προσφέρει πλέον διαφορετικά χαρακτηριστικά στην γκάμα των Γερμανών.

Την απόφαση να προσδώσει ένα εντελώς νέο σήμα στα μοντέλα «Turbo» της αποφάσισε η Porsche, βγαίνοντας πλέον από τη λογική της απλής ενημέρωσης του logo της. Πρακτικά λοιπόν αυτό σημαίνει πως η κλασική χρυσαφί απόχρωση θα αντικατασταθεί από μία πιο σκούρα απόχρωση, κράμα του μαύρο με το μεταλλικό γκρι χρώμα.

Οι όποιες χρωματικές αλλαγές όμως δεν θα περιοριστούν μόνο στον λογότυπο, καθώς η νέα απόχρωση θα είναι ορατή και σε άλλα σημεία του αυτοκινήτου. Πιθανότατα θα εντοπίζεται στις ζάντες, στους προφυλακτήρες, ακόμα και στα αεροδυναμικά βοηθήματα των μοντέλων.

H πρώτη εμφάνιση του ολοκαίνουργιου σήματος Turbonite, θα γίνει στη νέα Porsche Panamera, στις 24 Νοεμβρίου

Porsche Turbonite

Στο εσωτερικό, το Turbonite θα εμφανίζεται στο τιμόνι των επερχόμενων μοντέλων«Turbo». Όσοι το επιθυμούν, θα μπορούν να ντύσουν με το νέο λογότυπο, τόσο τις ζώνες ασφαλείας, όσο και στον επιλογέα ταχυτήτων, όπως ενημέρωσε η αυτοκινητοβιομηχανία.

Επιπλέον, τα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με μαύρο εσωτερικό θα χρησιμοποιούν την απόχρωση Turbonite ως χρώμα που κάνει αντίθεση, για τις ραφές στα καθίσματα, την επένδυση στα πάνελ των θυρών, τον πίνακα οργάνων και τα πατάκια. Οι λεπτομέρειες πάντως, θα διαφοροποιούνται ανάλογα με την έκδοση.

Porsche Turbonite

Το πρώτο μοντέλο που θα φέρει αυτές τις αισθητικές αναβαθμίσεις είναι η νέα Panamera, το ντεμπούτο της οποία είναι προγραμματισμένο για τις 24 Νοεμβρίου. Αυτή λοιπόν θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρίας να δούμε το νέο, σκούρο πλέον σήμα των Porsche Turbo.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube