Nέο ρεκόρ πωλήσεων για Lamborghini και Bugatti

Nέο ρεκόρ πωλήσεων για Lamborghini και Bugatti

Οι δύο εξωτικές φίρμες σημείωσαν νέο ρεκόρ πωλήσεων το πρώτο 3μηνο του 2021 αποδεικνύοντας στην πράξη πως δεν επηρεάζονται ούτε από την πανδημία!

Άλλοι κυνηγούν τις πωλήσεις με το τουφέκι κι άλλοι δεν προλαβαίνουν. Κι αυτοί που δεν προλαβαίνουν όπως αποδεικνύεται δεν είναι οι mass production κατασκευαστές αλλά οι εξωτικές φίρμες!

Συγκεκριμένα, η Lamborghini, ανακοίνωσε ότι το πρώτο 3μηνο του 2021 οι πωλήσεις της αυξήθηκαν κατά 25% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, που σημαίνει, ότι η ιταλική φίρμα πούλησε 2,422 αυτοκίνητα, όντας η δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία της!

lambo

Αιχμή του δόρατος για την Lamborghini ήταν για μία ακόμη φορά η Urus με 1.382 ταξινομήσεις, ακολούθησε η Huracan με 753 «κομμάτια», με την 3αδα να συμπληρώνει η Aventador με 287 πωλήσεις. 

bugatt

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Buggati, η οποία δε μπήκε απλώς με το «δεξί» τη νέα χρονιά αλλά… με σπασμένα φρένα, σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση στην ιστορία της ever! Η γαλλική φίρμα, έχει παραδώσει ήδη περισσότερες από 300 Chiron και έχει μια λίστα αναμονής για 150 ακόμη! Θυμίζουμε, πως το συγκεκριμένο μοντέλο της Bugatti, εκκινεί από τα 3 εκ. δολάρια… 

Ο Stephan Winkelmann, πρόεδρος τόσο στη Bugatti όσο και στη Lamborghini, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τα ομολογουμένως εντυπωσιακά αποτελέσματα των δυο εταιρειών, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως στο εγγύς μέλλον αναμένει ακόμα μεγαλύτερο «boostαρισμα» από πλευράς πωλήσεων, χάρη και στις νέες προτάσεις που θα ρίξουν στο «τραπέζι» οι δυο φίρμες. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube