Νεκροφόρα για το πιο πράσινο αντίο [video]

Νεκροφόρα για το πιο πράσινο αντίο [video]

Αυτό το ειδικά μετασκευασμένο, ηλεκτρικό Nissan Leaf είναι το ιδανικό μέσο για να αναπαυθεί εν ειρήνη η ψυχή κάθε οικολόγου.

Το φημισμένο βρετανικό γραφείο κηδειών Leverton & Sons έχει την απόλυτη λύση για όποιον δεν θέλει να επιβαρύνει το περιβάλλον ακόμη και στο τελευταίο του ταξίδι.

Η αγγλική Brahms Electric Vehicles εκτελεί τη μετατροπή σε νεκροφόρα του ηλεκτρικού Nissan Leaf. Αντικαθιστά τις αριστερές πλαϊνές πόρτες με γυαλί ώστε οι πενθούντες να μπορούν να βλέπουν καθαρά το φέρετρο. Η πλατφόρμα για το φέρετρο εκτείνεται σε όλο το μήκος της καμπίνας και του χώρου αποσκευών, και ο οδηγός κάθεται δίπλα στο νεκρό. Υπάρχει και ηλεκτρικό μοτέρ που χαμηλώνει το φέρετρο για καλύτερη ορατότητα του οδηγού και που το υψώνει για ευκολότερη εκφόρτωση.

Η ασφάλεια είναι ίσως το τελευταίο πράγμα που απασχολεί σε μια νεκροφόρα, όμως η συγκεκριμένη έχει μια οριζόντια πλευρική μπάρα προστασίας κι έναν αισθητήρα αερόσακων στην πλευρά του θανόντος.

Αλλά ας μη μακρηγορώ, αφού θα μας τα εξηγήσει όλα λεπτομερώς στο video ο διευθυντής της Leverton, Richard Putt.

Σύμφωνα με το Green Car Reports, η Brahms έχει φτιάξει τρεις τέτοιες νεκροφόρες Leaf κι έχει πουλήσει τις δύο. Η μετατροπή έχει γίνει σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, πράγμα που κατεβάζει την τιμή σε πολύ συμφέρον επίπεδο για τα γραφεία κηδειών.

Ζωή σε λόγου μας…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Νεκροφόρα Maserati Ghibli για περισσότερο στιλ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ντριφτάροντας με ηλεκτρικό Nissan Leaf [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube