Εγκαταλείποντας τα εγκόσμια με στιλ!

Εγκαταλείποντας τα εγκόσμια με στιλ!

Μια Maserati Ghibli ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα ως πρόταση για το πρώτο και τελευταίο ταξίδι της μεταθανάτιας ζωής -για όσους τέλος πάντων πιστεύουν ότι υπάρχει τέτοια.

Για τον περισσότερο κόσμο, η νεκροφόρα είναι το τελευταίο αυτοκίνητο που τους πηγαίνει «βόλτα». Οπότε ένα είσαι fun της οδήγησης, η επιλογή της για την τελική αναχώρηση απαιτεί ένα όσο το δυνατόν πιο ενδιαφέρον μοντέλο.

Η ιταλική φίρμα Ellena srl autotrasformazioni προτείνει λοιπόν να για την ταφή μας, η μεταφορά προς το κοιμητήριο να γίνει με πραγματικό στιλ, μέσα σε μια τροποποιημένη Maserati Ghibli.

Ο λογαριασμός του ιταλικού ατελιέ στο Facebook παρουσιάζει κι άλλες ενδιαφέρουσες νεκροφόρες, με τις περισσότερες από αυτές να είναι μοντέλα της Mercedes-Benz, αλλά και ένα πολύ «φορτωμένο» στην όψη Chrysler 300. Απ’ όλα όμως, η Ghibli που προαναφέραμε είναι η πιο στιλάτη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε Maserati Ghibli Diesel

Στη μετατροπή του Ellena srl autotrasformazioni προσέθεσαν μια τεράστια υπερκατασκευή και έξτρα μήκος στο πίσω μέρος της Maserati. Μια προσθήκη σε στιλ κάψουλας, αλλά με ένα πρόσχαρο, θα λέγαμε, τρόπο. Πληροφορίες δεν υπάρχουν σχετικά με το tuning στην ανάρτηση, αλλά φανταζόμαστε ότι θα υπάρχει (μια KW coilover, ας πούμε), μιας και χρειάζεται να αντιμετωπίσει το έξτρα βάρος του φερέτρου με το νεκρό, καθώς το αυτοκίνητο παραμένει 5θέσιο –οδηγός και τέσσερα «κοράκια». Βέβαια, πέρα από το επιπλέον βάρος, η μεταφορά προς το κοιμητήριο δεν απαιτεί να πηγαίνεις γρήγορα, οπότε το στοκ biturbo μοτέρ με τα τρία λίτρα και τους έξι κυλίνδρους σε V παρέχει την απαραίτητη ισχύ, αλλά και την πρέπουσα ποιότητα λειτουργία μιας τέτοιας μεταφοράς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε Maserati Ghibli S Q4

Η Ellena srl autotrasformazioni κατάφερε να μετατρέψει τη Maserati Ghibli σε μια ιδιαίτερα κομψή και ενδιαφέρουσα νεκροφόρα. Αλλά θεωρούμε ότι υπάρχει άλλο μοντέλο, σαφώς πιο ενδεδειγμένο για τέτοια μετατροπή. Οπότε της προτείνουμε η επόμενη νεκροφόρα της να είναι μια Ferrari GTC4Lusso. Θα είναι κι εύκολο. μιας και η IndavDesign έχει κάνει ήδη τη μισή δουλειά βάζοντας δύο επιπλέον πόρτες.

[Πηγή Ellena srl autotrasformazioni]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube