Μια Rolls Royce έκανε δώρο η Georgina στον CR7 για τα Χριστούγεννα

Μια Rolls Royce έκανε δώρο η Georgina στον CR7 για τα Χριστούγεννα

Μια πανάκριβη Rolls Royce Dawn έκανε δώρο ο «Άγιος Βασίλης», δηλαδή η Georgina Rodriguez στον Πορτογάλο σούπερσταρ.

Μπορεί η χρονιά που πέρασε να ήταν εξαιρετικά δύσκολη για τον Cristiano Ronaldo για πολλούς λόγους, όμως φαίνεται πως και πάλι ήταν πολύ καλό παιδί και έγινε αποδέκτης ενός πολύ ιδιαίτερου δώρου. Η αγαπημένη του Georgina Rodriguez λοιπόν του έκανε ως χριστουγεννιάτικο δώρο, μια ολοκαίνουρια Rolls Royce Dawn.

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής και influencer CR7 βρήκε στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού του την Rolls Royce Dawn, με την απαραίτητη για την περίσταση κόκκινη κορδέλα. Κάτι που μοιράστηκε με την οικογένειά του και με τους εκατομμύρια followers του στο Instagram.

CR7 Rolls Royce Dawn

Αυτή είναι η τρίτη Rolls Royce που προστίθεται στην ιδιαίτερη συλλογή του Cristiano που αποτελείται από καμιά 20αριά σπορ και πολυτελή αυτοκίνητα, αφού είναι ήδη κάτοχος μιας Cullinan και μιας Phantom Drophead.

Επίσης δεν είναι η πρώτη φορά που η Georgina Rodriguez επιλέγει για τον σύντροφό της ως δώρο κάποιο αυτοκίνητο, αφού ειδικά φέτος του έχει δωρίσει και μια Cadillac Escalade με αφορμή τα 37α γενέθλιά του. Και όπως έκανε και το 2020 με την Mercedes-AMG G63 στην έκδοση Brabus G V12 900.

CR7 Rolls Royce Dawn

Η συγκεκριμένη Dawn είναι δίχρωμη με λευκό και ασημί χρώμα, με το κόστος της να ξεπερνά τα $350.000. Ως μοντέλο, η Dawn είναι η μόνη ανοιχτή πρόταση στην γκάμα του Βρετανού κατασκευαστή πολυτελών αυτοκινήτων σήμερα, και εφοδιάζεται με έναν 6.6 lt V12 κινητήρα που αποδίδει 571 ίππους και 820 Nm ροπής, με την κίνηση να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός 8τάχυτου κιβωτίου.

Και μπορεί ο Ronaldo να ετοιμάζεται να δώσει νέες ποδοσφαιρικές -και όχι μόνον- παραστάσεις στα γήπεδα της Σαουδικής Αραβίας για λογαριασμό της Al Nasr, πάντα όμως θα βρίσκει το χρόνο που χρειάζεται για να περνάει χρόνο με την αγαπημένη του οικογένεια και την επίσης αγαπημένη του συλλογή αυτοκινήτων.

Και με απολαβές που μπορεί να ανέλθουν ετησίως με τα μπόνους και τα δικαιώματα της εικόνας του έως και στα €200 εκατομμύρια, προφανώς θα δούμε κι άλλα μοντέλα να προστίθενται σε αυτή, είτε σε μορφή δώρων είτε ως προσωπικές επιλογές του… 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube