Μια Ferrari 458 ακροβατεί σε γέφυρα από κορμούς

Μια Ferrari 458 ακροβατεί σε γέφυρα από κορμούς

Έχεις στην κατοχή σου μία Ferrari 458. Η λογική λέει πως την απολαμβάνεις, προσέχοντας την όμως σαν τα μάτια σου. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως, ο άνθρωπος και η λογική δεν συμβαδίζουν.

Ferrari 458

Η Ferrari 458 είναι ένα πανέμορφο σούπερκαρ, με τιμή που ξεπερνά τις 250.000 δολάρια. Θα περίμενε λοιπόν κανείς πως οι ιδιοκτήτες ενός τέτοιου αυτοκινήτου θα το «έλιωναν» σε μία πίστα, δηλαδή στο φυσικό του περιβάλλον. Αμ δε!

Την εμφάνισή του έκανε ένα βίντεο στο YouTube, το οποίο δείχνει έναν Κινέζο οδηγό να επιχειρεί μία ριψοκίνδυνη διέλευση πάνω από μια γέφυρα που αποτελείται από μόνο δύο κορμούς. 

Το βίντεο δημοσιεύτηκε από το κανάλι China Oda, που είναι περισσότερο γνωστό για τις αναρτήσεις του, που αφορούν επικίνδυνα εκτός δρόμου ακροβατικά. Στην αρχή, βλέπουμε τους παρευρισκομένους να δίνουν οδηγίες στον οδηγό για το πώς πρέπει να πατήσει με ασφάλεια πάνω στους κορμούς.

Ευχή όλων είναι το εγχείρημα αυτό να ολοκληρώθηκε με ασφάλεια για όλους, με δεδομένο πως το βίντεο τελειώνει δείχνοντας την Ferrari 458 να έχει διανύσει το 1/4 της διαδρομής

Ferrari 458 

Ο οδηγός ξεκινά αυτό το παράτολμο εγχείρημα και αρχίζει να στρέφει τους τροχούς της Ferrari  προς τα αριστερά πριν ισιώσει εντελώς το όχημα.

 


Την ώρα που το αυτοκίνητο κινείται προς τα μπροστά, οι θεατές μπορούν να δουν ότι το πέλμα του ελαστικού του αυτοκινήτου μοιάζει μεγαλύτερο από τους ίδιους τους κορμούς.

Το βίντεο ολοκληρώνεται με το αυτοκίνητο να διασχίζει περίπου το 1/4 της διαδρομής. Ευχή όλων είναι ο οδηγός να ολοκλήρωσε με ασφάλεια και χωρίς δυσάρεστες συνέπειες το τολμηρό (για να μην πούμε βλακώδες) αυτό εγχείρημα. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube