Μια BMW M5 Competition ανατινάζεται για λίγα κλικ [video]

Μια BMW M5 Competition ανατινάζεται για λίγα κλικ [video]

Ρώσος vlogger βάζει φωτιά σε μια BMW M5 Competition θυσιάζοντας την στον βωμό των views.

BMW M5

Αναρωτιέστε πως να μαζέψετε εκατομμύρια views στο YouΤube σε λιγότερο από μια ημέρα; Η συνταγή είναι απλή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ακριβό αυτοκίνητο και λίγα εκρηκτικά! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμβουλευτείτε τον Ρώσο... ειδικό, Mihail Litvin. Aν το όνομα του δεν σας θυμίζει κάτι, είναι ο ίδιος που τον Οκτώβριο του 2020 πυρπόλησε μια Mercedes-AMG GT 63 S ισχυριζόμενος ότι δεν ήταν ευχαριστημένος από το σέρβις της εταιρείας.

Σαν να μην έφτανε αυτό, πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Litvin πέρασε μια Porsche Taycan μέσα από την τζαμαρία μιας αντιπροσωπίας του Γερμανού κατασκευαστή επικαλούμενος ότι μπέρδεψε τα πεντάλ του γκαζιού και του φρένου.

Να θυμίσουμε ότι παρόμοια τύχη με την M5 του video είχε πριν από λίγο καιρό και ένα Tesla Model S στην Φινλανδία, όταν ο αγανακτισμένος ιδιοκτήτης του αποφάσισε να το ανατινάξει με 30kg δυναμίτη.

BMW M5

Με την απήχηση τέτοιων βίντεο στο διαδίκτυο να είναι δεδομένη, ο Ρώσος «δράστης» αποφάσισε να δημιουργήσει ένα νέο βίντεο με θύμα αυτή τη φορά μια BMW M5 Competition. Το γερμανικό σεντάν αφού λούστηκε με βενζίνη έγινε στόχος για ένα φλεγόμενο βέλος του Youtuber. Υποψιαζόμαστε όμως ότι χρειάστηκε κάτι παραπάνω από ένα βέλος και λίγη βενζίνη για να γίνει αυτή η έκρηξη. 

Φήμες θέλουν την ανατίναξη της Μ5 να οφείλεται στο γεγονός ότι ο Υoutuber τον περασμένο Νοέμβριο έχασε έναν φίλο του, ο οποίος σκοτώθηκε πίσω από το τιμόνι μιας M4 Competition.

Βέβαια, όποια και να ήταν η αφορμή πίσω από αυτή την πράξη, δεν παύει να είναι άλλο ένα από τα άπειρα βίντεο τα οποία κατακλύζουν το διαδίκτυο και έχουν ως μοναδικό σκοπό την δημιουργία ψηφιακής «οχλαγωγίας»!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube