Αγανάκτησε με το Tesla Μodel S και το αποχαιρέτησε με… 30 kg δυναμίτη! [video]

Αγανάκτησε με το Tesla Μodel S και το αποχαιρέτησε με… 30 kg δυναμίτη! [video]

Αυτό θα πει αγανάκτηση! Φινλανδός ιδιοκτήτης ενός Τesla Model S τοποθέτησε στο αυτοκίνητο μια κούκλα του Elon Musk και το ανατίναξε με 30 kg δυναμίτη!

Το φινλανδικό κανάλι Pommijätkät (σ.σ.: Οι τύποι με τις βόμβες) δημοσίευσε video στο οποίο ένα Tesla Model S ανατινάζεται με 30 kg δυναμίτη!

Ποια η ιστορία όμως που κρύβεται πίσω από το αδικοχαμένο ηλεκτρικό σεντάν; 

Η ιστορία ξεκινάει όταν ο αγανακτισμένος ιδιοκτήτης ονόματι, Tuomas Katainen, ενός Tesla Model S ήρθε σε επαφή με το κανάλι θέλοντας να τους διαθέσει το αυτοκίνητο του για να το ανατινάξουν. 

Tesla Model S

Ο Katainen εξηγεί στο video ότι το Model S του, χρονολογίας 2013, παρουσίασε κάποια προβλήματα και μεταφέρθηκε για επισκευή στο συνεργείο της Tesla. Μετά από τέσσερις εβδομάδες η εταιρία ήρθε σε επαφή μαζί του, ανακοινώνοντας του ότι η μόνη λύση για να επιδιορθωθούν τα προβλήματα είναι η αντικατάσταση μπαταρίας. Κάτι που θα του κόστιζε περίπου €20.000!

Αμέσως αποφάσισε πως δεν σκοπεύει να διαθέσει το ποσό αυτό και ότι είναι πολύ προτιμότερο -και πολύ πιο διασκεδαστικό- να το ανατινάξει!

Έτσι, το μοιραίο Τesla περιτυλίχθηκε με 30 kg δυναμίτη και ως κερασάκι στην τούρτα, στη θέση του οδηγού τοποθετήθηκε μια κούκλα του Elon Musk.

Tesla Model S

H διαδικασία της ανατίναξης του καταγράφηκε από κάμερες αργής κίνησης και φαίνεται ότι τα 30 kg δυναμίτη ήταν πολύ περισσότερα απ' όσα χρειαζόντουσαν για να αφανιστεί το αυτοκίνητο. 

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο η ιστορία που ενέπνευσε το video είναι αληθινή. Όπως και να 'χει, σπάνια βλέπεις ένα σύγχρονο αυτοκίνητο να εκρήγνυται και για αυτό ήδη σε μόλις τρεις ημέρες το συγκεκριμένο video έχει συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube