Πυρπόλησε μια Mercedes-AMG GT 63 S για να κερδίσει συνδρομητές στο YouTube [video]

Πυρπόλησε μια Mercedes-AMG GT 63 S για να κερδίσει συνδρομητές στο YouTube [video]

Ο Ρώσος «δράστης» υποστηρίζει ότι δεν ήταν ευχαριστημένος από το σέρβις της εταιρείας... 

Ο Ρώσος ιδιοκτήτης μιας  Mercedes-AMG GT 63 S 4-Door Coupé έβαλε φωτιά στο πολυτελές αυτοκίνητό του, σε μια κίνηση διαμαρτυρίας - όπως ισχυρίζεται - προς την Mercedes-Benz.

Το αυτοκίνητο που βλέπετε να φλέγεται στο παρακάτω βίντεο ανήκει στον Mikhail Litvin, ένα Ρώσο YouTuber με σχεδόν 5 εκατομμύρια ακολούθους. Όπως υποστηρίζει ο Litvin, αντιμετώπισε μια σειρά προβλημάτων και παρόλο που το έστειλε στην τοπική αντιπροσωπεία της Mercedes πέντε φορές, ο έμπορος αρνήθηκε να το επισκευάσει (σ.σ.: δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε τους ισχυρισμούς του).

Στις εικόνες βλέπουμε την Mercedes-AMG GT 63 S 4-Door Coupé σταθμευμένη σε εξωτερικό χώρο με τον ιδιοκτήτη ρίχνει βενζίνη στο εσωτερικό της πριν βάλει φωτιά. Ενώ ο μπλόγκερ ισχυρίζεται ότι κατέστρεψε το αυτοκίνητο διαμαρτυρόμενος προς τη Mercedes, πιστεύουμε ότι είναι πολύ πιο πιθανό ότι το έκανε απλώς ως κόλπο δημοσιότητας με σκοπό να προσελκύσει περισσότερους συνδρομητές. Εάν αυτό το βίντεο πετύχει αρκετές προβολές, ο YouTuber μπορεί να κερδίσει πολύ περισσότερα χρήματα από το κόστος του αυτοκινήτου που κατέστρεψε. 

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε δει έναν Ρώσο YouTuber να καταστρέφει μια Mercedes-Benz. Πέρυσι, ένας άλλος έριξε μια G63 από ένα ελικόπτερο!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube