Μανικετόκουμπα από λιωμένο μέταλλο ζάντας Bugatti Veyron

Μανικετόκουμπα από λιωμένο μέταλλο ζάντας Bugatti Veyron

Ένα πραγματικά σπάνιο αξεσουάρ-φετίχ, για λάτρεις της Bugatti Veyron και της αυτοκίνησης γενικότερα.

Η Bugatti Veyron περνά σιγά σιγά στην Ιστορία, καθώς η νέα Bugatti Chiron έρχεται να κλέψει όλη την δόξα και τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρόλα αυτά, η TMB Art Metal έχει κάτι πραγματικά ξεχωριστό για τους λάτρεις της Veyron, αυτού του υπέροχου αυτοκινήτου που όρισε την έννοια hypercar και αποτέλεσε το σημείο αναφοράς για δέκα και πλέον χρόνια σε ό,τι έχει να κάνει με την απόδοση και την ταχύτητα σε τέσσερις τροχούς.

Η εταιρεία κατασκευάζει μανικετόκουμπα, πιστά αντίγραφα του σχήματος της ζάντας της Bugatti Veyron. Αλλά το πραγματικά ξεχωριστό δεν είναι αυτό.

Εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι με κάποιο τρόπο η TMB Art Metal κατάφερε να εξασφαλίσει μία από τις πανάλαφρες μπροστινές ζάντες της ΟΖ Racing από κάποια από τις πρώτες Veyron που κυκλοφόρησαν. Από αυτή τη ζάντα με τα δώδεκα μπράτσα, χάρη στην υψηλή τεχνογνωσία της εταιρείας, λιώνουν μέταλλο και κατασκευάζουν υπό κλίμακα αντίγραφα της ως μανικετόκουμπα. Ντύνουν μάλιστα την «ζάντα-μανικετόκουμπο» με ένα «λάστιχο» από χρυσό. Αν δεν σας αρέσει μπορείτε να τα παραγγείλετε με μαύρο χρώμιο, αντί χρυσό, που μοιάζει περισσότερο με λάστιχο.   

Αν δεν θέλετε το συγκεκριμένο σχέδιο ρέπλικα της ζάντας, από το ίδιο μέταλλο, προερχόμενο από την πραγματική ζάντα ΟΖ Racing, η TMB Art Metal μπορεί να σας φτιάξει μινιατούρες μιας Veyron για μανικετόκουμπα. Το κόστος για κάθε ζευγάρι ξεκινά από τα €345. Δεν είναι και πολλά. Για Bugatti μιλάμε.

Πηγή Motortrend

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube