13χρονος πιάνει 320 km/h με την Bugatti του πατέρα του [video]

13χρονος πιάνει 320 km/h με την Bugatti του πατέρα του [video]

Δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε είδηση για ανήλικο πιτσιρικά που πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του για βόλτα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως υπάρχουν… ιδιαιτερότητες.

Συνήθως όταν διαβάζεις ότι ένας ανήλικος 13 ετών πήρε το αυτοκίνητο του πατέρα του, και ειδικά όταν αυτό είναι κάτι τόσο δυνατό όσο μία Bugatti Veyron, περιμένεις στην επόμενη γραμμή να διαβάσεις για την καταστροφή. Αλλά εδώ τα πράγματα κύλησαν διαφορετικά.

Κι αυτό, γιατί ο μπαμπάς ήθελε να δει τον γιο να οδηγεί την Bugatti με περισσότερα από 320 km/h. Και το παιδί δεν μπορούσε να του χαλάσει το χατίρι. Έτσι του έδωσε αυτή την χαρά ως δώρο για την Γιορτή του Πατέρα.

Ο Steve, όπως είναι το όνομα του παιδιού, δεν έδειξε να τρομάζει. Κάθε άλλο. Απόλαυσε την εμπειρία και δήλωσε ότι θα μπορούσε να πιάσει ακόμη περισσότερα χιλιόμετρα. Καθώς μιλάμε για αγώνες dragster στο μισό μίλι (το κανονικό «400άρι» είναι ¼ του μιλίου) θα έχει την ευκαιρία να μας το αποδείξει. Για την ώρα ο νεαρός έχει κάνει μόνο αγώνες dragster, αλλά στο μέλλον θα ήθελε να δοκιμάσει και άλλες μορφές μηχανοκίνητου αθλητισμού, από αυτές που οι τροχοί παίρνουν γωνίες.

Η οικογένεια δεν είναι η πρώτη φορά που παίζει στο internet για τα καμώματά της που σχετίζονται με αυτοκίνητα. Πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει video με τον Steve και τον πατέρα του Armik Aghakhani να κάνουν μεταξύ τους κόντρα. Τότε ο μικρός οδηγούσε μια Porsche 918 Spyder, μία μαύρη που φαίνεται και σε αυτό το video, και o πατέρας ένα Ford GT. Σε περίπτωση που, απολύτως φυσιολογικά, σας έχει γεννηθεί η απορία για το πώς στο καλό έχει η οικογένεια τέτοια και τόσα αυτοκίνητα, να πούμε ότι ο Armik έχει μία εταιρεία Οικονομικών και Επιχειρηματικών Συμβούλων στο Beverly Hills.

Πηγή Autoevolution

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube