Κάθε καρυδιάς καρύδι στο Nürburgring! [videos]

Κάθε καρυδιάς καρύδι στο Nürburgring! [videos]

Τις μέρες “Touristenfahrten”, η ιστορική πίστα είναι ανοιχτή σε κάθε όχημα που έχει άδεια κυκλοφορίας στο δρόμο!

Τελικά, όλοι θέλουν να πάνε στην Κόλαση, αν αυτή είναι Πράσινη.

Τις συγκεκριμένες μέρες «τουριστικής οδήγησης», στη θρυλική πίστα Nordschleife των 20,6 km μπορούν να γυρίσουν όλοι, ό,τι κι αν οδηγούν, αρκεί να πληρώσουν εισιτήριο και το όχημά τους να έχει άδεια κυκλοφορίας. Κι επειδή η πίστα είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο, μπορεί να δεις εκεί τα πιο παράξενα και αταίριαστα με το περιβάλλον οχήματα. Κάποιοι μάλιστα το κάνουν επίτηδες για να προκαλέσουν και να πάρουν την πολυπόθητη δημοσιότητα των λίγων δευτερολέπτων.

Ο τοπικός YouTuber “Auto Addiction” κάθισε και μόνταρε πλάνα από περάσματα των πιο περίεργων οχημάτων που εμφανίστηκαν τον τελευταίο καιρό, και μας παρουσιάζει δύο σχετικά video των 6-7 λεπτών. Κάποια πλάνα επαναλαμβάνονται, αλλά αξίζει να τα υπομείνετε αφού θα δείτε να περνά μπροστά σας ό,τι βάλει ο νους σας, από καρτ και μοτοσικλέτες sidecar με το «καλάθι» στον αέρα, μέχρι περιπολικά, νεκροφόρες και 50θέσια πούλμαν.

Είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα μετά τα αμέτρητα video που μας έχουν μπουχτίσει με περάσματα από BMW M, Audi RS, Mercedes-AMG και VW Golf GTi…

[Πηγή: Auto Addiction / YouTube μέσω Road & Track]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube