Κατέστρεψε μια Ferrari SF90 Stradale μέσα στην πόλη [video]

Κατέστρεψε μια Ferrari SF90 Stradale μέσα στην πόλη [video]

Είναι κάποια αυτοκίνητα που δεν θα πρέπει να τα οδηγούν όλοι...

Η πιο δυνατή και η πιο ακριβή ίσως Ferrari αυτή τη στιγμή, η SF90 Stradale, είχε μια πολύ άτυχη στιγμή στα χέρια κάποιου οδηγού που όπως φαίνεται δεν τη σεβάστηκε όπως έπρεπε. 

Το ατύχημα συνέβη στην περιοχή Ventimiglia και παρόλο που δεν υπάρχουν σαφείς αναφορές για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε, είναι πολύ πιθανό να μην εμπλέκεται άλλο όχημα. Το αυτοκίνητο φαίνεται να έπεσε πάνω στο τσιμενετένιο διαχωριστικό του δρόμου και μάλιστα με μεγάλη ταχύτητα, καθώς οι ζημιές δεν είναι αμελητέες. 

Μάλιστα το ατύχημα δεν έγινε σε κάποιον ανοικτό δρόμο, αλλά σε ένα στενό σχετικά δρόμο μέσα στην πόλη. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ H Ferrari SF90 Stradale κάνει ρεκόρ στην Ινδιανάπολη [video]

Το παρμπρίζ και η μάσκα έχουν καταστραφεί, οι αερόσακοι έχουν ανοίξει, η πίσω ανάρτηση έχει καταρρεύσει και γενικώς το «κόσμημα» έχει υποστεί ουκ ολίγες ζημιές. Μπορεί αυτές να φαίνονται επισκευάσιμες με μια πρώτη ματιά αλλά για να ξαναβγεί στο δρόμο η συγκεκριμένη Ferrari θα χρειαστεί να περάσει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και ο ιδιοκτήτης της (ή η ασφαλιστική) να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τη Ferrari SF90 Stradale

Μάλιστα, η συγκεκριμένη SF90 Stradale ήταν εφοδιασμένη και με το (προαιρετικό) πακέτο Assetto Fiorano που μειώνει το βάρος του αυτοκινήτου κατά 30 κιλά, μέσω την ευρύτερης χρήσης ελαφρών υλικών. Για παράδειγμα έχουν τροχούς από ανθρακονήματα, εξάτμιση από τιτάνιο και πίσω αεροτομή από ίνες άνθρακα επίσης.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube