Το κάμπριο Suzuki Jimny των 120.000 δολαρίων! [video]

Το κάμπριο Suzuki Jimny των 120.000 δολαρίων! [video]

Μπορεί το 5θυρο Suzuki Jimny να βρίσκεται προ των πυλών, αλλά η κάμπριο έκδοση του κυκλοφορεί ήδη στην Κίνα και κοστίζει 120.000 δολάρια!

Suzuki Jimny

Το Suzuki Jimny είναι αδιαμφησβήτητα ένα από τα πιο αξιαγάπητα μοντέλα της αγοράς ακόμα και τώρα, που στη δική μας αγορά τουλάχιστον, διατίθεται αποκλειστικά ως επαγγελματικό.

Σύντομα όμως, το ιαπωνικό off-roader θα αποκτήσει την πολυαναμενόμενη 5θυρη έκδοση αμαξώματος που θα ακούει στο όνομα Long και ένα υβριδικό σύστημα που θα του επιτρέψει να κυκλοφορήσει και πάλι ως επιβατικό. 

Suzuki Jimny

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι παραπάνω εκδόσεις του Jimny δεν ικανοποιούν όλους τους φίλους του θρυλικού ιαπωνικού μοντέλου. Κάποιοι στην Κίνα δείχνουν να νοσταλγούν τις κάμπριο εκδόσεις του και φρόντισαν να δείξουν στην Suzuki ποια θα πρέπει να είναι η επόμενη έκδοση αμαξώματος του Jimny που θα πρέπει να βάλει στα σκαριά.

Το κάμπριο Jimny που βλέπετε στις φωτογραφίες ονομάζεται Conscience και δημιουργήθηκε από το βελτιωτικό οίκο YiChe Garage. Πέρα από την οροφή του που απουσιάζει, έχει υποστεί διάφορες αισθητικές επεμβάσεις έτσι ώστε να μοιάζει στην κινέζικη κόπια του, το Great Wall Tank 100.

Suzuki Jimny

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Suzuki δεν διαθέτει το Jimny στην αγορά της Κίνας και πως η εισαγωγή του κόστισε στον βελτιωτικό οίκο 60.000 δολάρια. Άλλο τόσο κόστισαν περίπου και οι μετατροπές του ανεβάζοντας το συνολικό κόστος του project στα 120.000 δολάρια!

Μια πιο προσιτή κάμπριο έκδοση του νέου Jimny από το εργοστάσιο πάντως, θα γινόταν περιζήτητη στα ελληνικά νησιά, όπως συνέβαινε άλλωστε και με τον προκάτοχό του που αποτελούσε για πολλούς το ιδανικό όχημα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube