Jeremy Clarkson: Θα σταματήσω γιατί είμαι γέρος και χοντρός

Jeremy Clarkson: Θα σταματήσω γιατί είμαι γέρος και χοντρός

Ο Jeremy Clarkson εξηγεί τους λόγους που τα σόου της Αγίας Τριάδας φτάνουν στο τέλος τους.

Jeremy Clarkson

H δημοφιλής σειρά The Grand Tour θα κυκλοφορήσει δύο ακόμα επεισόδια, ένα γυρισμένο στη Μαυριτανία, το οποίο θα βρίσκεται στο Amazon Prime Video τον επόμενο μήνα. Κι άλλο ένα στη Ζιμπάμπουε, με άγνωστη ημερομηνία κυκλοφορίας. Αλλά μετά από αυτά τέλος, λέει ο Jeremy Clarkson.

Δυστυχώς, το εμβληματικό τρίο των Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May θα σταματήσει να μας ψυχαγωγεί.

«Όταν είσαι αγύμναστος και χοντρός και γέρος, όπως είμαι εγώ, πρέπει να σταματήσεις»

Γιατί όμως να συμβεί κάτι τέτοιο σε μια τόσο επιτυχημένη συνταγή; Σε πρόσφατη ανάρτησή του, ο 63χρονος Βρετανός εξήγησε τους λόγους που η Αγία Τριάδα του Top Gear και του The Grand Tour αποσύρεται.

Jeremy Clarkson

Πολύ απλά, η δουλειά είναι «εξαιρετικά εξουθενωτική από σωματική άποψη», σχολίασε ο Jeremy Clarkson στη στήλη του στους Times του Λονδίνου, «όταν είσαι αγύμναστος και χοντρός και γέρος, όπως είμαι εγώ».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τα καλύτερα βίντεο των Clarkson, Hammond και May [video]

«Έχω οδηγήσει αυτοκίνητα πιο ψηλά και πιο βόρεια από οποιονδήποτε άλλο» γράφει και δεν έχει καθόλου άδικο. «Έχουμε κάνει ό,τι μπορεί να κάνει κάποιος με ένα αυτοκίνητο. Όταν είχαμε συναντήσεις για το τι να κάνουμε στη συνέχεια, απλώς σηκώναμε τους ώμους με αμηχανία».

Jeremy Clarkson

Οι τρεις δημοσιογράφοι-παρουσιαστές άρχισαν να συνεργάζονται στο Top Gear το 2003, όταν ο May αντικατέστησε τον Jason Dawe για τη δεύτερη σεζόν και μετά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ο Jeremy Clarkson περιγράφει την εμπειρία του από τον κορονοϊό

Οι αποστολές κι οι περιπέτειές τους έγιναν όλο και πιο περίπλοκες και ακριβές από τότε, για να μην αναφέρουμε επικίνδυνες και γεμάτες ταλαιπωρία. «Δεν υπάρχουν ξενοδοχεία στην έρημο Σαχάρα».

Jeremy Clarkson

Ενώ το τέλος του The Grand Tour φαίνεται ορατό στον ορίζοντα, το Clarkson's Farm απαιτεί σημαντικά λιγότερο σωματικό κόπο από τον Βρετανό μεσήλικα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επανέρχεται ο Jeremy Clarkson: Η Greta Thunberg είναι τρελή και επικίνδυνη!

Ενδέχεται μάλιστα το The Grand Tour να συνεχιστεί, απλώς χωρίς την πληθωρική παρουσία του Jeremy Clarkson. Άλλωστε, όπως δήλωσε πρόσφατα ο May, «δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για ένα σόου αυτοκινήτου», δεδομένων των συνεχών εξελίξεων γύρω από την αυτόνομη οδήγηση και την ηλεκτροκίνηση. 

Jeremy Clarkson

Ο Clarkson, ωστόσο, δεν συμφωνεί: «Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν διαφέρει από έναν καταψύκτη ή έναν φούρνο μικροκυμάτων. Δεν υπάρχει αίγλη ή ενθουσιασμός».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Jeremy Clarkson: Δεν θα αγοράσω πότε ηλεκτρικό αυτοκίνητο [video]

Όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος, αλλά ευτυχώς υπάρχουν 100άδες βιντεάκια τους στο YouTube ώστε να θυμόμαστε τις υπέροχες στιγμές των τριών τους.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube