Ο Jeremy Clarkson περιγράφει την εμπειρία του από τον κορονοϊό 

Ο Jeremy Clarkson περιγράφει την εμπειρία του από τον κορονοϊό 

"Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω μόνος μου σε μια πλαστική τέντα" - Ο Jeremy Clarkson προσβλήθηκε από κορονοϊό παραμονές Χριστουγέννων. 

Αυτά τα Χριστούγεννα δεν ήταν και τα καλύτερα για τον γνωστό παρουσιαστή Jeremy Clarkson, καθώς παραμονές της μεγάλης γιορτής προσβλήθηκε, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, από κορονοϊό. 

Είχε συμπτώματα αλλά δεν έκανε αμέσως το τεστ και αναγκάστηκε να το κάνει όταν είδε τα συμπτώματα να γίνονται πιο έντονα και ο ίδιος δεν αισθάνονταν καθόλου καλά. "Ξύπνησα με έντονο ξερό βήχα και δεν μπορούσε να σταματήσει και νόμιζα ότι θα σπάσει το στήθος μου" δήλωσε.

Όταν διαγνώστηκε με κορονοϊό, λέει πως ανησύχησε πολύ, καθώς όπως δηλώνει "είμαι χοντρός, είμαι 60 χρονών και έχω καπνίσει πάνω από μισό εκατομμύριο τσιγάρα. Σκεφτόμουν συνέχεια πως θα πεθάνω μόνος μου κάτω από μια τέντα, αβοήθητος. Τρόμαξα πολύ!".

Και συμπληρώνει την αφήγησή του λέγοντας: "Όσες φορές στη ζωή μου αρρώστησα ήξερα ότι υπάρχουν φάρμακα, ότι είχα δίπλα μου γιατρούς και δικούς μου ανθρώπους. Τώρα ήξερα πως δεν υπάρχουν φάρμακα γι' αυτήν την αρρώστια και πως θα είμαι μόνος μου".

Ο Jeremy Clarkson έχει ξεπεράσει πλέον τον κίνδυνο και αναρρώνει, αλλά ξέρει όπως λέει, πως θα περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να αισθανθεί απολύτως υγιής.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube