Jeep... Apocalypse Hellfire 6×6 με 750 ίππους

Jeep... Apocalypse Hellfire 6×6 με 750 ίππους

Μια made in USA πρόταση που κοστίζει κάτι λιγότερο από $200.000!  

Η συνταγή είναι λίγο ως πολύ γνωστή και στην άλλη όχθη του Ατλαντικού έχουν το know how για την υλοποιούν: Παίρνουν ένα αυτοκίνητο παραγωγής και παρεμβαίνουν σε αυτό ώστε να το καταστήσουν... αγνώριστο. 

Κάπως έτσι η Apocalypse Manufacturing πήρε ένα Jeep (Wrangler ή Gladiator ίσως), πρόσθεσε έναν ακόμη άξονα, τοποθέτησε έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα χωρητικότητας 6,2 λίτρων κάτω από το καπό του, άλλαξε όλη την εξωτερική εμφάνιση και δημιούργησε ένα θηριώδες 6Χ6 όχημα, έτοιμο να πρωταγωνιστήσει σε οποιαδήποτε ταινία του Χόλιγουντ και όχι μόνο. 

Ο V8 6,2 λίτρων αποδίδει 750 ίππους και συνεργάζεται με ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που μπορεί να στείλει ισχύ σε τέσσερις ή έξι τροχούς, ανάλογα με την επιλεγμένη λειτουργία οδήγησης.

Ανάλογη των τεχνικών προδιαγραφών είναι και η εξωτερική εμφάνιση, με τους δημιουργούς να έχουν δώσει έμφαση στον εντυπωσιασμό και στην υπερβολή, στοιχεία που εκτιμούν ιδιαίτερα όσοι αρέσκονται σε ανάλογες μετατροπές. Στο εσωτερικό κυριαρχεί η πολυτέλεια, καθώς η Apocalypse Manufacturing θέλει το δημιούργημά της να αποτελέσει το αντίπαλο δέος στην Mercedes-Benz G63 AMG 6Χ6. 

Σε κάθε περίπτωση αυτό το... εξάτροχο Jeep κοστίζει κάτι... παραπάνω από τα συμβατικά τετράτροχα, αφού για να το αποκτήσεις πρέπει να υπογράψεις μια επιταγή $199.990! Ούτε 200.000 δηλάδη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube