Η νέα BMW M3 CS κάνει στο Nürburgring 7' 29" [video]

Η νέα BMW M3 CS κάνει στο Nürburgring 7' 29" [video]

Το δεύτερο αυτοκίνητο που στέλνει το Μόναχο μέσα στην εβδομάδα στην πίστα του Nürburgring, η BMW M3 CS, σπάει τα χρονόμετρα.

BMW M3 CS

H BMW M3 CS πήρε τη σκυτάλη από την BMW M2 που μόλις τις προάλλες έκανε νέο ρεκόρ γύρου για την κατηγορία κόμπακτ αυτοκινήτων στην Πράσινη Κόλαση.

Στο τιμόνι της ήταν ο υπεύθυνος παραγωγής του τμήματος M της BMW, Jörg Weidinger. Έχοντας κάνει νέο ρεκόρ γύρου, ο Weidinger πήγε και για έναν δεύτερο hot γύρο, αλλά αυτή τη φορά στο τιμόνι της νέας BMW M3 CS.

Η BMW M3 CS αποδίδει 542 άλογα και 650 Nm, με τη ροπή να περνά και στους τέσσερις τροχούς

BMW M3 CS

Η Μ3 CS έκανε το γύρο της Πράσινης Κόλασης σε 7' 28" 760. Χρόνος που είναι σχεδόν δέκα δευτερόλεπτα ταχύτερος από αυτόν της M2.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: BMW M3 Competition [video]

Στο βίντεο που ακολουθεί και που ποστάρισε η BMW, μπορείτε να παρακολουθήσετε τον ταχύτερο χρόνο του Weidinger γύρω από την πίστα του Nürburgring.

Η τελευταίας γενιάς BMW M3 CS είναι η πιο δυνατή M3 που έχει κατασκευαστεί έως σήμερα. Χρησιμοποιεί τον ίδιο 3λιτρο διτούρμπινο 6κύλινδρο κινητήρα με την M3 Competition, αλλά αποδίδει 542 άλογα και 650 Nm, ροπή που περνά και στους τέσσερις τροχούς.

BMW M3 CS

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube