Η μπουλντόζα ξαναχτυπά με θύματα μια McLaren 620R και άλλα σπορτσκαρ [video]

Η μπουλντόζα ξαναχτυπά με θύματα μια McLaren 620R και άλλα σπορτσκαρ [video]

Αυτοκίνητα συνολικής αξίας €1 εκατομμυρίου που είχαν εισέλθει παράνομα στις Φιλιππίνες καταστράφηκαν στο τελωνείο για παραδειγματισμό.

Η κυβέρνηση στις Φιλιππίνες, γνωστή για τις πρακτικές της προς αντιμετώπιση των λαθραίων προϊόντων, έδωσε εντολή να καταστραφούν 21 οχήματα συνολικής αξίας €1 εκατομμυρίου στο τελωνείο της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Άουτς! O πρόεδρος των Φιλιππίνων καταστρέφει λαθραία supercars [video]

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα ήταν μια σπάνια McLaren 620R η οποία μετατράπηκε σε Spider. Η συγκεκριμένη έκδοση του υπεραυτοκινήτου είναι το ισχυρότερο μοντέλο στη σειρά Sport Series της McLaren χάρη στον twin-turbo V8 3,8 λίτρων με 620 PS και 620 Nm, ενώ χάρη στα αεροδυναμικά βοηθήματα μοιάζει με αγωνιστικό για το δρόμο. Μόλις 350 μονάδες έχουν παραχθεί με τιμή που ξεκινούσε από £250.000 (€291.029).

Εκτός από την McLaren, η μπουλντόζα του τελωνείου κατέστρεψε τις Bentley Flying Spur, Lotus Elise, Porsche 997, Mercedes-Benz SLK και Ford F-150 Raptor. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της κυβέρνησης όλα τα οχήματα είχαν μπει παράνομα στη χώρα και κατασχέθηκαν μεταξύ 2018 και 2020. Ο λόγος που η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να τα καταστρέφει αντί να τα πουλά σε δημοπρασίες, είναι γιατί ο πρόεδρος Rodrigo Roa Duterte θέλει να στείλει ένα αυστηρό μύνημα στους παραβάτες του νόμου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μπουλντόζα λιώνει μια Ferrari 360 Spider [video]

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι αντίστοιχο καθώς η καταστροφή ακριβών αυτοκινήτων είναι ένα δημοφιλές "σπορ" στις Φιλιππίνες. Στο παρελθόν έχουν περάσει από τη δαγκάνα μοντέλα όπως οι BMW Z1, Ferrari 360 Spider, Lamborghini Gallardo, Maserati Quattroporte, Renault 5 Turbo, 

 

 

 

[Πηγή: Road & Track, Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube