Η Lamborghini Aventador μπορεί να αναγκαστεί να επιστρέψει στην παραγωγή

Η Lamborghini Aventador μπορεί να αναγκαστεί να επιστρέψει στην παραγωγή

Η Lamborghini ίσως αναγκαστεί να επανεκκινήσει την παραγωγή της Aventador εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε στο πλοίο Felicity Ace.

Lamborghini Aventador

Τουλάχιστον στα $155 εκατ. αποτιμάται η ζημιά του ομίλου VW από τη φωτιά στο πλοίο Felicity Ace που μετέφερε περίπου 4.000 αυτοκίνητα της, όταν τυλίχθηκε στις φλόγες ανοικτά στις ακτές των Αζορών της Πορτογαλίας. Ωστόσο, τα προβλήματα για το γκρουπ VW δεν περιορίζονται στα 4.000 αυτοκίνητα που καταστράφηκαν.

Σε συνέντευξη του στο Autonews, o επικεφαλής της Lamborghini στις Η.Π.Α., Andrea Baldi, εξέφρασε ιδιαίτερη ανησυχία για τις Aventador που καταστράφηκαν στο πλοίο. Το ιταλικό σούπερκαρ πλησιάζει στο τέλος του κύκλου ζωής του, με όλα τα τελευταία κομμάτια που θα βγουν από τη γραμμή παραγωγής να έχουν πουληθεί και η ώρα του αντικαταστάτη του να πλησιάζει.

Lamborghini Aventador

Σε περίπτωση που οι Aventador του Felicity Αce έχουν καταστραφεί ολοσχερώς ή έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές, πράγμα διόλου απίθανο, τότε ο Ιταλός κατασκευαστής θα αναγκαστεί να επανεκκινήσει την γραμμή παραγωγής με σκοπό να αναπληρώσει τα αδικοχαμένα μοντέλα και να καταφέρει να τα παραδώσει στους ιδιοκτήτες τους.

«Ελπίζω από τις 563 παραγγελίες που έχουν απομείνει να υπάρξουν ακυρώσεις που θα μας επιτρέψουν να στραφούμε στην παραγωγή του αντικαταστάτη της Aventador, όμως θέλω να πιστεύω ότι έστω κάποιες Aventador έχουν σωθεί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Baldi.

Lamborghini Aventador

Όσο αναφορά εκείνους που περίμεναν με αγωνία την Aventador τους που είχε την ατυχία να επιβιβαστεί στο Felicity Αce, η εταιρία βρίσκεται σε συνεχή επαφή μαζί τους και θα τους ενημερώσει όταν έχει πλήρη εικόνα της ζημιάς για το πως θα εξελιχθεί η παραγγελία τους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube