Η Genesis έρχεται στην Ευρώπη

Η Genesis έρχεται στην Ευρώπη

Τα Genesis G80 και GV80 θα είναι διαθέσιμα για παραγγελία από τον Ιούνιο του 2021.

Η Genesis, η θυγατρική της Hyundai για πολυτελή μοντέλα που ιδρύθηκε το 2015, ανακοίνωσε πως από το καλοκαίρι του 2021 θα έρθει στην Ευρώπη, ξεκινώντας από τις αγορές της Μ.Βρετανίας, της Γερμανίας και της Ελβετίας.

Η κορεάτικη φίρμα θα ανοίξει αντιπροσωπείες Genesis Studios σε Λονδίνο (Μ.Βρετανία), Μόναχο (Γερμανία) και Ζυρίχη (Ελβετία) ενώ τα μοντέλα της θα είναι διαθέσιμα και online. Η Genesis επέλεξε το μοντέλο της σταθερής τιμής για κάθε όχημα και έξτρα πακέτων εξοπλισμού που θα ισχύει για όλους τους πελάτες σε όλες τις αντιπροσωπείες χωρίς δυνατότητα εκπτώσεων.

Κάθε ενδιαφερόμενος πελάτης θα έχει πρόσβαση σε έναν Genesis Personal Assistant που θα εξασφαλίσει μια ευχάριστη εμπειρία αγοράς και ιδιοκτησίας ενός πολυτελούς μοντέλου της Genesis. Επιπλέον, όπως ισχύει ήδη σε άλλες αγορές, υπάλληλοι της Genesis θα παραδίδουν το αυτοκίνητο στο σπίτι ή το γραφείο του ενδιαφερόμενου πελάτη έτσι ώστε να κάνει test drive και να μάθει περισσότερα για αυτό χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτεί την αντιπροσωπεία. Η ίδια υπηρεσία θα ισχύει και για τα service, με εργοστασιακή εγγύηση πέντε ετών.

Η Genesis ανακοίνωσε την εμπορική διάθεση των G80 (E-Segment sedan) και GV80 (E-SUV) από τον Ιούνιο, ενώ λίγο αργότερα θα ακολουθήσουν τα μικρότερα G70 (D-Segment sedan) και GV70 (D-SUV). Μέσα στον πρώτο χρόνο θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη τρία ηλεκτρικά μοντέλα της Genesis, το πρώτο από τα οποία θα είναι η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του G80. Τέλος, εκτός από τη γκάμα μοντέλων της που κυκλοφορεί ήδη σε άλλες αγορές, η εταιρεία θα παρουσιάσει σύντομα και ένα νέο μοντέλο ειδικά για την Ευρώπη. 

[Πηγή: Genesis]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube