Επίσημο: Ανανεωμένο Genesis G70

Επίσημο: Ανανεωμένο Genesis G70

Το πολυτελές μεσαίο σεντάν της Genesis υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της εταιρείας.

Η Genesis παρουσίασε το ανανεωμένο G70 το οποίο φρεσκάρεται τρία χρόνια μετά από το ντεμπούτο του στην αγορά υιοθετώντας τη νέα σχεδιαστική γλώσσα Athletic Elegance που εγκαινίασαν η ναυαρχίδα G80 και το αντίστοιχου μεγέθους SUV, GV80.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το G70 ανήκει στην κατηγορία premium D-Segment, δηλαδή αποτελεί ανταγωνιστή των BMW 3 Series, Mercedes-Benz C-Class, Audi A4, Alfa Romeo Giulia και Jaguar XE.

Η σιλουέτα του ανανεωμένου G70 μοιάζει αρκετά με του προκατόχου του όμως το εμπρός και το πίσω μέρος είναι εντελώς νέα. Στη μάσκα βρίσκουμε τη νέα και μεγαλύτερη γρίλια σε σχήμα ασπίδας η οποία πλαισιώνεται από τα λεπτά φώτα Quad Lamps και σπορ αεραγωγούς στον προφυλακτήρα.

Στο προφίλ η εικόνα είναι γνώριμη όμως οι εσοχές πίσω από τους εμπρός τροχούς έχουν αλλάξει θέση, χαρίζοντας ένα πιο αρμονικό αποτέλεσμα.

Genesis G70

Στην ουρά έχουμε σημαντικές αλλαγές με νέα τετραπλά φώτα, ενσωματωμένη αεροτομή στο κάλυμμα του χώρου αποσκευών που φέρει και την επιγραφή Genesis και ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με θέση για την πινακίδα, διακοσμητικά από χρώμιο, διαχύτη και δύο μεγάλες οβάλ απολήξεις της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι μικρότερες και εντοπίζονται στη νέα οθόνη αφής 10,25" στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας που φιλοξενεί το αναβαθμισμένο infotainment της Genesis.

Η Genesis δεν αποκάλυψε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ανανεωμένης μπερλίνας η οποία αναμένεται να φορά παρόμοια γκάμα κινητήρων με τον προκάτοχό της. Οι πωλήσεις του ανανεωμένου Genesis G70 θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα στην Κορέα ενώ λίγο αργότερα αναμένεται και σε άλλες αγορές.

[Πηγή: Genesis]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube