Η ENEOS είναι ο νέος «συμπαίκτης» της Euroleague!

Η ENEOS είναι ο νέος «συμπαίκτης» της Euroleague!

Η ENEOS θα βρίσκεται στο πλευρό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης μπάσκετ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η Eurolegue και η Ιαπωνική ενεργειακή εταιρεία JXTG NIPPON OIL & ENERGY η οποία κατασκευάζει τα προηγμένα λιπαντικά ENEOS είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν χορηγική συνεργασία για τα επόμενα τρία χρόνια αρχής γενομένης από τη σεζόν 2018-19.

Η ENEOS πουλάει και εμπορεύεται κορυφαία λιπαντικά κινητήρων αντιψυκτικά και υγρά φρένων, όλα όσα χρειάζεται ένας ιδιοκτήτης αυτοκινήτου η μοτοσυκλέτας για μία ομάλη και ασφαλή οδήγηση.

Η μητρική JXTG NIPPON OIL προσφέρει προϊόντα πετρελαίου και υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο και έχει μεγάλη παρουσία στην Ευρώπη μέσω συνεργασιών με πελάτες παγκόσμιας κλάσης.
Η JXTG NIPPON OIL παράγει τεχνολογικά προηγμένα λιπαντικά κινητήρων που μειώνουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, βελτιώνουν την οικονομία καυσίμου και μειώνουν την φθορά κρίσιμων εξαρτημάτων.

"Στην ENEOS βλέπουμε έναν συνεργάτη που προσπαθεί για τα πάντα όπως ακριβώς κάνουμε και εμείς στη Eurolegue. Η φήμη της ENEOS είναι παγκόσμια και κοιτάει τη συνεχή ανάπτυξη σε όλη την Ευρώπη, προσφέροντας στους πελάτες της το καλύτερο προϊόν. Επίσης προσφέρουμε στους φιλάθλους μας καλύτερη ψυχαγωγία και το καλύτερο μπάσκετ κάθε βράδυ και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την ENEOS σε αυτό το ταξίδι", ήταν τα λόγια του Τζόρντι Μπερτομέου προέδρου της Eurolegue.

Σαν υπερήφανος χορηγός του MOTOSPORT για πολλά χρόνια και ειδικά στη MOVISTAR YAMAHA MOTOGP TEAM, πιστεύουμε ότι αυτή η χορηγία στη Eurolegue είναι το πρώτο βήμα να μπούμε και στα ομαδικά sports και μέσω αυτής της στρατηγηκής απόφασης να δούμε μια νέα βάση πελατών και το μπάσκετ μας δίνει αυτή τη δυνατότητα.

"Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τη συνεργασία με τη Eurolegue. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και ταχύτατα αναπτυσσόμενα σπορ στην Ευρώπη, στοιχεία παρόμοια με το brand ENEOS στον κλάδο μας. Σκοπός μας με αυτή τη συνεργασία είναι να αυξήσουμε τη δημοφιλία της ENEOS, ώστε να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε. Ανυπομονούμε για αυτήν την μεγάλη και επιτυχημένη συνεργασία, ανέφερε ο EUROPEAN DIVISION OPPERATING OFFICER της ENEOS JUNICHI NAKAMURA.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube