Η Cupra επίσημος χορηγός αυτοκινήτων της FC Barcelona 

Η Cupra επίσημος χορηγός αυτοκινήτων της FC Barcelona 

Μετά την αποχώρηση της Audi - Ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία για τα επόμενα πέντε χρόνια. 

Ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία της Cupra με την FC Barcelona για τα επόμενα πέντε χρόνια. Όπως είχαμε γράψει από τις 25 Ιουλίου, η Audi θα αποχωρούσε από τη χορηγία και τη θέση της θα έπαιρνε η Cupra. 

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο Τυπου της εταιρείας, η Cupra γίνεται ο επίσημος Automotive & Mobility Partner της ισπανικής ομάδας για τις επόμενες πέντε αγωνιστικές σεζόν. Αυτή η συμφωνία βασίζεται σε τρείς στρατηγικούς πυλώνες. Πρώτον, και οι δύο εταίροι προέρχονται από την Βαρκελώνη και έχουν ως κοινό όραμα την ενίσχυση της εικόνας της σε όλο τον κόσμο. Δεύτερον, και οι δύο πλευρές προσπαθούν να προωθήσουν τα νέα ταλέντα και τη καινοτομία. Τέλος και οι δύο μοιράζονται τις αξίες του πάθους, της φιλοδοξίας και του επαγγελματισμού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: H Bayern Μονάχου διεκδικεί από την BMW 10-20 εκατ. ευρώ

Από αυτήν την άποψη, η συνεργασία μεταξύ Cupra και FC Barcelona θα συμβάλλει στη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για οπαδούς σε όλο τον κόσμο καθώς και στην ανάπτυξη σχεδιών αστικής κινητικότητας γύρω από το στάδιο Camp Nou. Αυτή η ειδική συνεργασία θα περιλαμβάνει προβολή στον χώρο γύρω από τις εγκαταστάσεις του γηπέδου καθώς και Cupra VIP Box στο Camp Nou για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της FC Barcelona. Μια ειδικά διαμορφωμένη περιοχή αναμένεται επίσης να δημιουργηθεί έξω από το γήπεδο για τους οπαδούς της Barça προκειμένου να ανακαλύψουν τη μάρκα Cupra.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Peugeot: Το ποδόσφαιρο είναι λαϊκό άθλημα και δεν ταιριάζει στην άνοδο του γοήτρου μας!

Επιπλέον, προκειμένου να προωθηθεί η καινοτομία στον τομέα της κινητικότητας, οι Seat, Cupra και FC Barcelona θα αναπτύξουν από κοινού λύσεις micro-mobility και electro-mobility γύρω από το Camp Nou. Οι εγκαταστάσεις του γηπέδου θα λειτουργήσουν ως εργαστήριο δοκιμών για σχέδια αστικής κινητικότητας στη Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube