Η BMW 5 Series (E39) σε έκδοση pick-up

Η BMW 5 Series (E39) σε έκδοση pick-up

Πισωκίνητο και πετρελαιοκίνητο διθέσιο pick-up με τα σήματα της BMW!

Πριν από λίγο καιρό, μια σκονισμένη BMW 540i E39 σε υπόγειο γκαράζ κέρδισε την προσοχή μας για το διαχρονικό σχεδιασμό της που την κάνει ποθητή ακόμα και αν έχουν περάσει 16 χρόνια από όταν σταμάτησε η παραγωγή της (1994-2004). Ένας άλλος ιδιοκτήτης 5 Series E39 - αυτή τη φορά στη Ρωσία - αποφάσισε να μετατρέψει το τετράθυρο σεντάν σε δίθυρο pick-up το οποίο διατίθεται προς πώληση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ξεχασμένη BMW 540i ξαναβρίσκει τη λάμψη της

Βάση για το pick-up ήταν μια 530d με τον εξακύλινδρο σε σειρά πετρελαιοκινητήρα 2,9 λίτρων που απέδιδε 184 PS και 390 Nm ροπής. Όπως σε όλες τις 5 Series η δύναμη μεταδίδεται στους πίσω τροχούς, σε αυτή την περίπτωση μέσω αυτόματου κιβωτίου 5 σχέσεων.

Σύμφωνα με την αγγελία, χρειάστηκαν 4 χρόνια για τη μετατροπή του αυτοκινήτου σε pick-up. Η διαδικασία περιλάμβανε κόψιμο της οροφής και αφαίρεση όλου του πίσω τμήματος της καμπίνας έτσι ώστε να τοποθετηθεί η μεταλλική καρότσα. Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, η ουρά (πίσω φώτα, πόρτα και προφυλακτήρας) προέρχονται από την έκδοση station wagon ώστε να ταιριάζουν καλύτερα με το νέο ρόλο του μοντέλου.

BMW 5 Ute

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μια BMW Μ3 Ε92 σε έκδοση pick-up (!)

Σταδιακά το όχημα βελτιώθηκε αποκτώντας νέα ανάρτηση, ζάντες 18", νέα εξάτμιση και καλύτερη ηχομόνωση στην πλέον διθέσια καμπίνα. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει δερμάτινα καθίσματα, δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, διζωνικό κλιματισμό, cruise control, ηλεκτρικούς καθρέφτες και ηλεκτρικά παράθυρα.

Το πισωκίνητο αγροτικό της BMW έχει μόλις 5.000 km στο οδόμετρο και πωλείται έναντι ₽2.500.000 (€29.114) στη Ρωσία.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube