Μια BMW Μ3 Ε92 σε έκδοση pick-up (!)

Μια BMW Μ3 Ε92 σε έκδοση pick-up (!)

Μια ιδέα της BMW από την Πρωταπριλιά του 2011 έγινε πραγματικότητα από τον ιδιοκτήτη μιας Μ3 στη Ν. Αφρική.

Δεν είναι πολλοί οι επαγγελματίες που θα ήθελαν μια BMW M3 με καρότσα, αλλά γνωρίζουμε τουλάχιστον έναν που την ήθελε τόσο που την έφτιαξε κιόλας.

Το κακό είχε ξεκινήσει βέβαια από την ίδια τη BMW. Την Πρωταπριλιά του 2011 η εταιρία είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από την υποτιθέμενη pick-up έκδοση της Μ3 που θα έβγαινε σε ένα αντίτυπο. Προφανώς ήταν φάρσα, και μετά από λίγες μέρες το θέμα είχε ξεχαστεί εντελώς. Όχι από όλους όμως, όπως φαίνεται.



Κάποιος ιδιοκτήτης Μ3 αποφάσισε να κάνει την ιδέα πράξη κι έτσι σήμερα στην Pretoria της Ν. Αφρικής κυκλοφορεί η εικονιζόμενη BMW M3 pick-up. Σε αντίθεση με την ιδέα της BMW στην οποία η καμπίνα θύμιζε targa αυτή εδώ έχει κανονική σκληρή οροφή, με ανοιγόμενη ηλιοροφή. Η καρότσα στο πίσω μέρος φαίνεται αρκετά καλοφτιαγμένη και κρύβεται από ένα επίπεδο μαύρο κάλυμμα, ενώ το μεσαίο τμήμα του κατακόρυφου πίσω παρμπρίζ είναι ανοιγόμενο.



Η original M3 Pickup που είχε παρουσιάσει η BMW ως φάρσα το 2011 ήταν λευκή και υποτίθεται πως ζύγιζε 50 kg λιγότερο από τη Μ3 Convertible. Μάλιστα η BMW είχε ανακοινώσει ωφέλιμο φορτίο καρότσας 450 kg και «επαρκή χώρο για 20 σάκους του golf». Και ήταν πολύ καλοστημένη φάρσα, αφού το αυτοκίνητο υπήρχε , και οι δοκιμές που έκανε στο Ring είναι καταγεγραμμένες σε video.



[Πηγή: Worldcarfans]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube