Η Alfa Romeo θέλει να διπλασιάσει την παραγωγή της

Η Alfa Romeo θέλει να διπλασιάσει την παραγωγή της

Στόχος της Alfa Romeo είναι να διπλασιάσει τη παραγωγή της μέχρι το 2023 και να μεταμορφωθεί σε μια μάρκα που θα επιλέγουν οι αγοραστές με λογικά κριτήρια!

Alfa Romeo

Το αφεντικό της Alfa Romeo στη Βρετανία, Damien Dally, δήλωσε στο Autocar ότι στόχος της μάρκας είναι να διπλασιάσει την παραγωγή της μέχρι το 2023.

Για να το επιτύχει αυτό η ιταλική φίρμα θα πρέπει να αυξήσει πρώτα τις πωλήσεις της, με τον Dally να τονίζει ότι τα υψηλότερα νούμερα θα έρθουν μόνο αν η Alfa Romeo μετά μορφωθεί από μια συναισθηματική μάρκα, σε μια μάρκα που θα προσελκύει τους αγοραστές της με το κριτήριο της λογικής.

Το πρώτο μοντέλο το οποίο θα σημάνει τη νέα εποχή της Alfa Romeo είναι η Tonale, την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε σύντομα στην Ελλάδα. Έπειτα, στόχος του κατασκευαστή είναι να λανσάρει ένα νέο μοντέλο κάθε χρόνο μέχρι το 2030.

Ύστερα από τη Tonale, σειρά έχει ένα ηλεκτρικό SUV που θα λανσαριστεί το 2024 και θα ακούει στο όνομα «Brennero». Θυμίζουμε ότι η Αlfa Romeo έχει υποσχεθεί να μετατραπεί σε μια αμιγώς ηλεκτρική μάρκα από το 2027. 

Alfa Romeo

Παράλληλα, ο ίδιος πρόσθεσε ότι η Alfa Romeo θέλει να επεκτείνει το αγοραστικό κοινό της και να συμπεριλάβει περισσότερες οικογένειες και γυναίκες. «Μέχρι σήμερα, η συντριπτική πλειονότητα των αγοραστών της Alfa Romeo είναι μεσήλικοι άντρες», πρόσθεσε ο Dally.

Επιπλέον, δεν απέκλεισε την επιστροφή ενός σπόρτσκαρ στην γκάμα της Alfa Romeo στο άμεσο μέλλον, αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα, η εταιρεία πρέπει να επιτύχει πρώτα τους στόχους της σε πιο δημοφιλείς κατηγορίες.

«Είμαστε μια μάρκα με πλούσια ιστορία που μπορούμε εύκολα να πουλήσουμε αυτοκίνητο που θα κοστίζει €150.000, μπορούμε ακόμη να υποστηρίξουμε και μοντέλα περιορισμένης παραγωγής κόστους €500.000», κατέληξε ο Dally.

[Πηγή: Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube