Hyundai: Ένα Tucson για κάθε παίχτη/παίχτρια της Atlético Madrid [video]

Hyundai: Ένα Tucson για κάθε παίχτη/παίχτρια της Atlético Madrid [video]

Τα Hyundai Tucson της αντρικής και της γυναικείας ομάδας Atlético Madrid, μπήκαν στο γήπεδο Wanda Metropolitano.

Η Hyundai δώρισε ένα ολοκαίνουργιο Tucson σε κάθε παίχτη από την αντρική και γυναικεία ομάδα της Atlético Madrid, ως ο επίσημος χορηγός της ισπανικής ομάδας.

Κάθε ποδοσφαιριστής παρέλαβε ένα Hyundai Tucson Hybrid με υπετροφοδοτούμενο κινητήρα 1.6 T-DGI, αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, ηλεκτροκινητήρα 44,2 kW και μπαταρία 1,49 kWh. Η συνδυαστική απόδοση φτάνει τους 230 PS και τα 265 Nm επιτρέποντας επιτάχυνση 0-100 km/h σε 8 και τελική ταχύτητα 193 km/h. ;Προς τιμή των αποχρώσεων της ομάδας, τα SUV είναι όλα βαμμένα σε Engine Red.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέο Hyundai Tucson [video]

Επειδή λόγω πανδημίας δεν ήταν δυνατή μια εκδήλωση για την παραλαβή των αυτοκινήτων, η Hyundai έφτιαξε το παρακάτω βίντεο στο οποίο οι καλύτεροι παίχτες/παίχτριες του συλλόγου οδηγούν το Tucson στη Μαδρίτη περνώντας από διάφορα αξιοθέατα όπως Plaza Castilla, Neptuno, Calle Alcalá και Río Manzanares. Στο τέλος, καταλήγουν στο γήπεδο Wanda Metropolitano με τα SUV παρκαρισμένα σε σχηματισμό.

Στο βίντεο συμμετέχουν οι João Félix, Yannick Carrasco και Saúl Ñíguez από την αντρική ομάδα, μαζί με τις Amanda Sampedro, Deyna Castellanos και Toni Duggan από τη γυναικεία.

[Πηγή: Hyundai]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube