H VW δεν θα μειώσει τις τιμές των ηλεκτρικών μοντέλων της

H VW δεν θα μειώσει τις τιμές των ηλεκτρικών μοντέλων της

Η VW δεν θα ακολουθήσει το παράδειγμα των Tesla και Ford και στοχεύοντας στη διατήρηση της αξιοπιστίας και της αξίας των προϊόντων της δεν θα προχωρήσει σε μείωση τιμών στα ηλεκτρικά της μοντέλα.

VW

Η αιφνίδια κίνηση της Tesla να μειώσει σημαντικά τις τιμές αγοράς των μοντέλων της, σίγουρα προκάλεσε αναστάτωση στους αντιπάλους της.

Η πρώτη απάντηση ήρθε μόλις λίγες εβδομάδες μετά, με τη Ford να ανακοινώνει μείωση έως και 20% στις τιμές των ηλεκτρικών Mustang Mach-E. 

VW

Ωστόσο, η VW φαίνεται ότι δεν επηρεάστηκε από την κίνηση του Aμερικανού κατασκευαστή με τον CEO της, Oliver Blume, να δηλώνει στη γερμανική εφημερίδα, Frankfurter Allgemeine ότι η μάρκα δε θα αλλάξει την τιμολογιακή πολιτική της.

«Έχουμε ξεκάθαρη στρατηγική γύρω από τις τιμές αγοράς των μοντέλων μας, στηριζόμαστε στην αξιοπιστία και την αξία των προϊόντων μας» ανέφερε ο Blume, προσθέτοντας ότι κάθε μάρκα που αλλάζει τις τιμές της από τη μια στιγμή στην άλλη θα χάσει την εμπιστοσύνη της από το αγοραστικό κοινό.

VW

Τέλος, ο ισχυρός άνδρας της VW υπενθύμισε ότι ο κατασκευαστής ευελπιστεί να αποτελέσει παγκόσμιο κυρίαρχο στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και το λογισμικό, αυξάνοντας παράλληλα την αξία των μοντέλων του και πετυχαίνοντας κερδοφόρα ανάπτυξη.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube