H Tesla αποκαλύπτει πώς θα είναι το Ευρωπαϊκό Gigafactory

H Tesla αποκαλύπτει πώς θα είναι το Ευρωπαϊκό Gigafactory

Πισίνα και βεράντα στην ταράτσα, μοντέρνος σχεδιασμός, αλλά κι ένα εργοστάσιο που θα παράγει χιλιάδες αυτοκίνητα. Το Ευρωπαϊκό Gigafactory δείχνει πιο ξεκάθαρο στις εικόνες.

Εάν και τα έργα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη στα περίχωρα του Βερολίνου, η Tesla ονειρεύεται ήδη το τελικό προϊόν για το «European Gigafactory», την πρώτη βιομηχανική εγκατάσταση της καλιφορνέζικης εταιρείας στη Γηραιά Ήπειρο. Εάν και αυτό εργοστάσιο δεν είναι ακριβώς το πρώτο (μια πολύ μικρή μονάδα που ολοκληρώνει τη συναρμολόγηση αυτοκινήτων λειτουργεί ήδη στις Κάτω Χώρες), είμαστε παρόλα αυτά εμπρός σε ένα σημαντικό βιομηχανικό εργαλείο για την Tesla.

Το «European Gigafactory» θα κατασκευάζει αρχικά το Model Y πριν ξεκινήσει να συναρμολογεί και άλλα μοντέλα, όπως το Model 3 για την Ευρώπη, τα οποία θα επιτρέψουν τη μείωση του χρόνου παράδοσης και, κυρίως, τη βελτίωση της προμήθειας ανταλλακτικών, που φαίνεται να αποτελεί μια πραγματική δοκιμασία για ορισμένους ιδιοκτήτες.

Αυτό που βλέπουμε είναι προφανώς απλώς μια ψηφιακή απόδοση. Σε κάθε περίπτωση όμως, δείχνει ότι η Tesla φιλοδοξεί να έχει ένα ιδιωτικό κλαμπ στο υπόγειο και πισίνα στην οροφή. Ο κατασκευαστής θα μπορούσε ακόμη να χρησιμοποιήσει αυτόν τη μεγάλη εγκατάσταση για να φιλοξενήσει event και άλλες κοσμικές, εκπαιδευτικές, προωθητικές και δημοσιογραφικές εκδηλώσεις.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube