H Peugeot κάνει ποδαρικό στο 2019 με ένα συναρπαστικό teaser

H Peugeot κάνει ποδαρικό στο 2019 με ένα συναρπαστικό teaser

Το αφεντικό Peugeot δημοσίευσε στο Twitter μια περίεργη φωτογραφία, η οποία θα μπορούσε να ανακοινώνει την πρώτη καινοτομία του Sochaux για το 2019.

Οι κατασκευαστές μας είπαν τις ευχές τους μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Ορισμένοι μάλιστα άδραξαν την ευκαιρία για να δημοσιοποιήσουν ψήγματα ή και στρατηγικές του προγράμματός τους για το 2019. Η Porsche θυμήθηκε για παράδειγμα ότι η χρονιά αυτή θα είναι «ηλεκτρισμένη», με την παρουσίαση της Taycan. Το ίδιο ισχύει και για τη Škoda, η οποία επιβεβαίωσε την άφιξη του ηλεκτρικού Citigo και του επαναφορτιζόμενου υβριδικού Superb.

Στην παρέλαση των tweets που δημοσιεύθηκαν εδώ και λίγες ώρες, ένα μήνυμα μας τράβηξε την προσοχή: Εκείνο του Jean-Philippe Imparato, του αφεντικού της Peugeot. Γράφει, «Σας εύχομαι ευτυχισμένη νέα χρονιά, ποια θα είναι η πρώτη ανάλυσή σας για το 2019. Για μένα... χμ, ας δούμε...». Και το μήνυμα συνοδεύεται από μια ενδιαφέρουσα φωτογραφία. Ο Imparato φαίνεται να κάνει teasing σε κάτι νέο για τη φίρμα που προβλέπεται να δημοσιοποιηθεί ή να λανσαριστεί το 2019.

Αυτό το κομμάτι του αυτοκινήτου μοιάζει με το πίσω μέρος του κλωβού του νέου 508. Αλλά ένα περίεργο μικρό, σταθερό(;) πτερύγιο ως διακοσμητικό στοιχείο είναι τοποθετημένο στο «φινιστρίνι». Τι μπορεί άραγε να κρύβεται πίσω από αυτήν την εικόνα; Μια σπορ εκδοχή, στο πλαίσιο των σπορ υβριδικών μοντέλων που η Peugeot έχει ήδη επιβεβαιώσει; Ένα πρωτότυπο με πρωτοποριακή τεχνολογία, όπως αυτόνομη οδήγηση; Ή εικάζουμε άρες μάρες; Το 2019 για τη Peugeot αρχίζει με μυστήριο και ένα γρίφο, και τα στοιχήματα είναι ανοιχτά!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube