H νέα Ford Mustang πάει τελικό [video]

H νέα Ford Mustang πάει τελικό [video]

Η Ford αποχαιρετά τον θεσμό ανοίγοντας το ευρωπαϊκό βιβλίο παραγγελιών της νέας Mustang στον τελικό του Champions League.

Ταυτόχρονα με την έναρξη του τελικού αγώνα του Champions League μεταξύ της Real Madrid και της Atletico Madrid στις 24 Μαΐου στην Λισαβόνα, η Ford Ευρώπης θα δώσει την δυνατότητα σε ευρωπαίους να προπαραγγείλουν τη νέα Mustang.

Φέτος είναι η τελευταία χρονιά που η Ford είναι χορηγός του Champions League, δίνοντας την σκυτάλη στη Nissan για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, και το γιορτάζει ανακοινώνοντας ότι 500 καινούριες Mustang θα είναι διαθέσιμες, με την έναρξη του αγώνα, για παραγγελία.

Θα είναι διαθέσιμοι και οι δύο τύποι αμαξώματος, fastback και convertible, με τα fastback να είναι χρώματος Race Red και τα convertible σε Magnetic Silver. Οι διαθέσιμες εκδόσεις κινητήρα θα είναι με τον 4κύλινδρο 2.3 EcoBoost των 305 ίππων και των 41,4 kgm ροπής ή με τον 5λιτρο V8 των 420 ίππων και των 53,8 kgm ροπής.

Τα αυτοκίνητα θα παραδοθούν στις αρχές του 2015, όταν θα ανοίξουν και οι παραγγελίες για τους υπόλοιπους ευρωπαίους αγοραστές.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube