H Naomie Harris ποζάρει για το Range Rover Evoque Convertible [video]

H Naomie Harris ποζάρει για το Range Rover Evoque Convertible [video]

H Naomie Harris, μετά την εμφάνισή της στη νέα ταινία του James Bond, ποζάρισε για μια φωτογράφηση της Land Rover για το νέο Range Rover Evoque Convertible.

Σε πρώτο πλάνο η πανέμορφη Naomie Harris και πίσω της το νέο Range Rover Evoque Convertible. Ένα ταιριαστό ζευγάρι με φόντο την παραλία της Santa Monica, απαθανατιζόμενο από το φακό του φωτογράφου μόδας, Ben Watts.

Η φωτογράφηση έγινε για λογαριασμό της Land Rover, προκειμένου η βρετανική εταιρεία να γιορτάσει την παγκόσμια πρώτη επίσημη εμφάνιση του αυτοκινήτου στο Los Angeles Auto Show, λίγο πριν από το εμπορικό λανσάρισμα του Range Rover Evoque Convertible, την άνοιξη του 2016.

Φυσικά και υπάρχει σχέση μεταξύ της Naomie Harris και της Land Rover, καθώς υποδύεται τη Moneypenny στην πρόσφατη ταινία του Βρετανού πράκτορα 007, Spectre. Ένα φιλμ που εξάλλου εμφανίζονται μπόλικα μοντέλα από την JLR. Εκτός από το εντυπωσιακό C-X75 concept, εμφανίζεται μια ομάδα βελτιωμένων Defender μαζί με ένα Range Rover Sport SVR διά χειρός  του division Special Vehicle Operations (SVO), σε συνεργασία με τη Williams Advanced Engineering. Βέβαια, ο Bond για τον εαυτό του διάλεξε μια μοναδική και αποκλειστικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες του Spectre, Aston Martin DB10 –αποκλειστικό αφιέρωμα στο DRIVE που κυκλοφορεί. Το αυτοκίνητο είναι μια V8 Vantage με άλλο εξωτερικό καλούπι και σπέσιαλ σχεδιασμένη καμπίνα.

Επανερχόμενοι όμως στο Range Rover Evoque Convertible, να πούμε πως η τιμή του ξεκινά στο Ηνωμένο Βασίλειο από £47.500 για το μοντέλο TD4 HSE Dynamic. Η παραγωγή του θα είναι περιορισμένη και οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται εγκαίρως για όποιον θα ήθελε να το έχει διαθέσιμο για το καλοκαίρι.

[Πηγή Land Rover]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube