H MINI και οι εκπλήξεις της

H MINI και οι εκπλήξεις της

Η MINI υπόσχεται μια μικρή έκπληξη για τον Οκτώβριο, η οποία πιθανόν θα έχει ταμπέλα «σπορ». Ηλεκτρική ή θερμική, άραγε;

MINI Something Thrilling

Διακριτικά, η MINI μόλις επιβεβαίωσε στον λογαριασμό της στη Βόρεια Αμερική την άφιξη μιας «συναρπαστικής» έκπληξης για τον Οκτώβριο, με μια εικόνα που αποκαλύπτει εν μέρει το περιεχόμενο της: Ένα Cooper με μαύρες διακοσμήσεις.

Επομένως, κάτι τις το «αθλητικό» βρίσκεται πίσω από αυτήν την καινοτομία, αλλά η φίρμα δεν λέει περισσότερα. Ο Βρετανός κατασκευαστής δεν δίνει καν ακριβή ημερομηνία, αν και μερικοί ήδη αρχίζουν να ελπίζουν για ένα ηλεκτρικό Cooper JCW: Η γκάμα μηδενικών εκπομπών της εταιρείας περιλαμβάνει προς το παρόν μόνο την έκδοση SE, που λανσαρίστηκε το 2020.

MINI Something Thrilling

Άλλη πιθανότητα θα μπορούσε να είναι μια νέα, περιορισμένη έκδοση ή λίγο πιο ειδική του MINI Cooper S/JCW. Αν και η επένδυση προς αυτή την κατεύθυνση έρχεται σε αναντιστοιχία με τον δρόμο που ακολουθεί η MINI. Να θυμίσουμε εδώ ότι η βρετανική φίρμα σκοπεύει να γίνει 100% ηλεκτρική έως το 2025 και ότι η υφιστάμενη γενιά του Cooper έχει ήδη επτά χρόνια στην πλάτη της. Η συνταξιοδότησή της λοιπόν είναι πιο κοντά από ποτέ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube