H Mercedes-Benz «έριξε πόρτα» στον Nico Rosberg [video]

H Mercedes-Benz «έριξε πόρτα» στον Nico Rosberg [video]

Η Mercedes-Benz, η εταιρεία με την οποία ο Nico Rosberg κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Formula 1 δεν τον άφησε να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο της!

Γίνεται να είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 αλλά να μην σε εμπιστεύονται να οδηγήσεις ένα αυτοκίνητο; Μπορεί και να γίνεται. Αυτό που είναι απίθανο είναι να έχεις κερδίσει το πρωτάθλημα με τη Mercedes-Benz και η εταιρεία να σου δείχνει «κόκκινη κάρτα» όταν πας να οδηγήσεις ένα αυτοκίνητό της! 

Κάπως έτσι την πάτησε ο Nico Rosberg o οποίος, στο περιθώριο των όσων έγιναν στο Grand Prix του Μονακό βρέθηκε σε μια εκδήλωση για την εντυπωσιακή ηλεκτρική Mercedes Vision EQXX Concept με τα 1.000 km αυτονομίας!

O Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2016, ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube τη γνωριμία του με το εντυπωσιακό πρωτότυπο στο οποίο μας παρουσιάζει την EQXX. Κάποια στιγμή κάθισε στη θέση του οδηγού και ετοιμάστηκε να πάει μια βόλτα στους δρόμους του πριγκιπάτου, αλλά ένας άνθρωπος της Mercedes-Benz τον πλησίασε ευγενικά και του έδειξε... τη θέση του συνοδηγού! 

H αιτία βέβαια δεν είναι πως η γερμανική εταιρεία δεν εμπιστεύεται τον δικό της παγκόσμιο πρωταθλητή. Η αιτία είναι πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ακόμη ένα πρωτότυπο και άρα χρειάζεται μια ειδική πιστοποίηση για να το οδηγήσεις. Και κάπως έτσι ο Rosberg βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού.

Μεταξύ μας, η όλη ιστορία μας φαίνεται και λίγο σκηνοθετημένη, αλλά δείτε το βίντεο και πείτε μας την άποψή σας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube