H Lamborghini δοκιμάζει μια... Ferrari SF90 Stradale! [video]

H Lamborghini δοκιμάζει μια... Ferrari SF90 Stradale! [video]

Μια κατακόκκινη Ferrari SF90 Stradale εντοπίστηκε στο εργοστάσιο της Lamborghini στην Sant' Agata.

Ferrari SF90 Stradale

Είναι παράξενο να βλέπεις μια Ferrari έξω από το «σπίτι» της Lamborghini. Όχι, δεν πρόκειται για κάποια συνεργασία των δύο Ιταλών κατασκευαστών.

Αυτή η κατακόκκινη Ferrari SF90 κατέληξε στο εργοστάσιο στην Sant' Agata έτσι ώστε η ιταλική φίρμα να μπορέσει να επιθεωρήσει εξονυχιστικά το δημιούργημα της μεγάλης αντιπάλου της. H SF90 δεν επιλέχθηκε τυχαία, μιας και η διάδοχος της Aventador θα είναι και αυτή υβριδική και προφανώς η Lamborghini θέλει να σιγουρευτεί ότι το πρώτο της υβριδικό μοντέλο δεν θα υστερεί σε τίποτα απέναντι στην αντίστοιχη τεχνολογία που ανέπτυξε το Maranello.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στην Sant' Agata κάνουν παρέλαση μοντέλα του ανταγωνισμού. Μια Porsche 911 Turbo S είχε απαθανατιστεί στο ίδιο σημείο με την SF90 πριν από περίπου ένα μήνα. Επιπλέον, ο ίδιος ο CEO της Lamborghini, Stephan Winkelmann, είχε εντοπιστεί να οδηγεί μια Aston Martin DBX, πίσω από μια Urus.

Θυμίζουμε ότι από το 2024 όλη η γκάμα της Lamborghini θα είναι υβριδική, ενώ η μάρκα αναμένεται να παρουσιάσει το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο το 2028.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube