H Cara Delevingne και τα χόμπι της σε διαφήμιση του VW T-Cross [videos]

H Cara Delevingne και τα χόμπι της σε διαφήμιση του VW T-Cross [videos]

Η πολυδιάστατη προσωπικότητα της διάσημης Βρετανίδας ταιριάζει με τον χαρακτήρα του μικρού crossover.

H Cara Delevinge, διεθνούς φήμης μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδίστρια είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της Volkswagen για το νέο T-Cross, θέλοντας να αναδείξει τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του μοντέλου.

Η διαφήμιση παρουσιάζει τα χόμπι της πολυτάλαντης 26χρονης Βρετανίδας, η οποία εκτός από το modelling και τη μόδα, ασχολείται με τη μουσική, τη φωτογραφία, το μποξ, το σέρφινγκ, την ηθοποιία και τη σκηνοθεσία. Οι μεταμφιέσεις της Cara Delevinge δεν αποτελούν διαφημιστικό τρικ καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει αποδείξει πως τα καταφέρνει εξίσου καλά σε όλους τους τομείς.

Το Volkswagen T-Cross που παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο του 2018, είναι ο βενιαμίν της οικογένειας SUV της γερμανικής εταιρείας, και βασίζεται στην πλατφόρμα MQB A0 του Polo. Το μήκος των 4,11 m το τοποθετεί στην κατηγορία B-SUV, κάτω από τα T-Roc (4,23 m), Tiguan (4,48 m), Tiguan Allspace (4,70 m) και Touareg (4,87 m).

To αστικό crossover διατίθεται με τους κινητήρες 1.0 TSI (95 PS και 115 PS), 1.5 TSI Evo (150 PS) και 1.6 TDI (95 PS). Οι τιμές του T-Cross στην Ελλάδα ξεκινούν από τα €17.400 και φτάνουν μέχρι τα €24.650.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube