Γιατί «σφάχτηκαν» Bill Gates και Elon Musk; [video]

Γιατί «σφάχτηκαν» Bill Gates και Elon Musk; [video]

O ιδρυτής της Microsoft αγόρασε μια Porsche Taycan και αυτό... άναψε φωτιές. 

Κόντρα δισεκατομμυριούχων με φόντο την ηλεκτροκίνηση. Η δημόσια δήλωση του Bill Gates ότι αγόρασε μια ηλεκτροκίνητη Porsche Taycan ήταν η αιτία μιας απαξιωτικής δήλωσης μέσω twitter του Elon Musk της Tesla. 

Ο Gates σε τηλεοπτική του συνέντευξη (δείτε το βίντεο στο τέλος του άρθρου) ανέφερε για την Porsche Taycan: «πρέπει να πω, είναι ένα αυτοκίνητο υψηλής τιμής αλλά είναι πολύ - πολύ cool». «Αυτό είναι το πρώτο μου ηλεκτρικό αυτοκίνητο και το απολαμβάνω πολύ» πρόσθεσε.

Ένας ανεπίσημος λογαριασμός της Tesla έγραψε πως «Είμαι απογοητευμένος γιατί πολλοί άνθρωποι πρόκειται να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη και θα εμπιστευτούν το λόγο του Bill Gates και δεν θα εξετάσουν καν τα ηλεκτρικά οχήματα. Γιατί; Επειδή ο Gates είναι ένας πολύ έξυπνος τύπος!». Κάτω από αυτήν την ανάρτηση ο Elon Musk πρόσθεσε ένα πικρόχολο σχόλιο το οποίο αναφέρει: 

«Οι συνομιλίες μου με τον Gates ήταν κάτω των προσδοκιών μου για να είμαι ειλικρινής» σχολίασε υποτιμητικά ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Tesla απαντώντας στο tweet.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube