Για, πιάσε μου μια Ferrari F12tdf σε κίτρινο

Για, πιάσε μου μια Ferrari F12tdf σε κίτρινο

Συλλέκτης παρήγγειλε μια κίτρινη Ferrari F12tdf για να την ταιριάξει με την 250GT Lusso που έχει στο γκαράζ του.

Η Ferrari F12 μπορεί να ξεπεράστηκε τρόπον τινά από τη νέα 812 Superfast, αλλά η πρώτη στην έκδοση F12tdf θα παραμείνει και στο μέλλον ως η πιο περιζήτητη της σειράς.

Με μόνο 799 κομμάτια να ορίζουν το τέλος της παραγωγής της, η Tour de France εκτοξεύει -και θα συνεχίσει να το κάνει στο μέλλον- τη συλλεκτική της αξία, καθώς αποτελεί μια σπανιότητα μεταξύ των μπροστομήχανων 12κύλινδρων Ferrari. Μεταξύ λοιπόν αυτών των σπάνιων 799 αυτοκινήτων, τούτο εδώ κατέχει ξεχωριστή θέση.

Κατά το προσφιλές συνήθειο των κατασκευαστών που φτιάχνουν αυτοκίνητα εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής και δη κατά παραγγελία, αυτή η κίτρινη tdf ονομάζεται έκδοση DSKL και παραγγέλθηκε από τον προβεβλημένο συλλέκτη του Cavallino Rampante, David SK Lee. Και για όσους δεν τον γνωρίζετε, πρόκειται για έναν ευπατρίδη που έχει κάμποσα Ferrariκά στο γκαράζ του. Και φυσικά υπονοούμε πως είναι γνωστός διότι τα επιδεικνύει συχνά πυκνά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Ferrari F12 Berlinetta [video]

Μεταξύ λοιπόν της εντυπωσιακής συλλογής του Lee, εκεί στο γκαράζ του στο Los Angeles θα βρείτε και τις πέντε κατά καιρούς ναυαρχίδες του Maranello: 288 GTO, F40, F50, Enzo, και LaFerrari. Και μην νομίζετε ότι ο άνθρωπος έχει φάει πετριά μόνο με τη Ferrari. Δίπλα στα παραπάνω σούπερκαρ, συστεγάζονται μια Pagani Huayra, μια Porsche 918 Spyder, και μια McLaren P1 GTR. Αλλά όπως επισημαίνουν οι συνάδελφοί μας στο GTSpirit, ανάλογη πετριά έχει φάει ο Lee και με τα κλασικά αυτοκίνητα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ένα απίστευτο γκαράζ γεμάτο Ferrari [video]

Μεταξύ αυτών των τελευταίων έχει στην κατοχή του και μια Ferrari 250GT Lusso του 1964 που είναι μοναδικά «στολισμένη» με προδιαγραφές Competizione -συνήθως τέτοιες απαντώνται στην 250GT SWB- σε κίτρινο χρώμα με ρίγες Tricolore. Το χρώμα λοιπόν αυτής της 250GT Lusso ήταν και η αιτία της αντίστοιχης χρωματικής παραγγελίας για την F12tdf. Ένα αυτοκίνητο που φέρει τα αρχικά του ονόματος του Lee στα διακριτικά του και, παρότι είναι πανομοιότυπη με τις άλλες 798 tdf, θα παραμείνει μοναδική για κοσμητικούς και μόνο λόγους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ferrari 250 GT SWB Berlinetta Competizione αποκαταστημένη στο «σπίτι» της [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube