Φρέναρε εγκαίρως ή… κολύμπα! [video]

Φρέναρε εγκαίρως ή… κολύμπα! [video]

Οι Matt LeBlanc και Chris Harris του Top Gear βάζουν στοίχημα ποιος θα πιάσει τη μεγαλύτερη ταχύτητα σε ένα διάδρομο που καταλήγει στη θάλασσα!

Στο επίσημο τρέιλερ για την 26η σεζόν της διάσημης τηλεοπτικής εκπομπής, το Top Gear μας δίνει μια ιδέα του τι να περιμένουμε φέτος.

Στο κλιπάκι, ο Matt LeΒlanc ρίχνει το γάντι στον Chris Harris για να μονομαχήσουν σε ένα διάδρομο αποπροσγειώσεων αεροδρομίου, ο οποίος καταλήγει στη θάλασσα! Ο νικητής θα είναι αυτός που θα πιάσει τη μεγαλύτερη ταχύτητα πριν φρενάρει για να μην κάνει βουτιά.

Ο Matt επιλέγει μια Ferrari GTC4Lusso, με τον ατμοσφαιρικό 6.3 V12 των 690 ίππων, ενώ ο Chris… αρκείται σε μια 4λιτρη διτούρμπινη Porsche Panamera Turbo Sport Turismo των «μόλις» 550 ίππων, αλλά με 7,3 kgm ροπής παραπάνω (Φανταστείτε να ζητούσαμε εμείς αντίστοιχα αυτοκίνητα για κάτι τέτοιο...)

Ο τόπος της μονομαχίας φαίνεται πως είναι το αεροδρόμιο του Molde, στη Νορβηγία. Το να οδηγείς τέρμα γκάζι ένα τέτοιο αυτοκίνητο σε ένα διάδρομο που τελειώνει στη θάλασσα είναι ένα από τα πιο τολμηρά εγχειρήματα που μπορεί να φανταστεί κανείς, απαιτώντας θάρρος, πείρα στο οριακό φρενάρισμα και μεγάλη εμπιστοσύνη σε ό,τι οδηγείς.

Ο LeBlanc με τη Ferrari, αναμενόμενα ίσως, βγαίνει νικητής. Όμως τα εσωτερικά πλάνα από την Porsche είναι πιο αγχωτικά. Βλέποντας τον Harris να προσεύχεται προσπαθώντας να σταματήσει το θηρίο των δύο τόνων ενώ πλησιάζει στο νερό, σίγουρα θα… σφιχτείτε.

Η Σειρά Επεισοδίων 26 του BBC Top Gear ξεκινά στις 17 Φεβρουαρίου.

[Πηγή: BBC Top Gear]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube